čtvrtek 19. března 2020

Minihodiny eberspacher

The development is still within Ringwoo which the company was keen to achieve, because it wanted to retain its highly skilled workforce. Ambutronic Temperature Controlled Storage Cabinets from. Minihodiny eberspacher Spínací modulární hodiny pro teplovzdušná topení eberspacher Spínací modulární hodiny pro zabudování do interiéru vozidla , nebo pro povrchovou montáž. Novodobé, intuitivní ovládání přes lištu menu.


Paměťová místa pro předvolbové časy během dnů.

Možnost nastavení doby topení. Dále je zde možnost naprogramováni tasù piedvolby. Informace o programováni najdete v piipojenérn návodu pro provoz a montáž minihodiny.


Upozornéni: Tlaëítko O vypnutí nemá v kombinaci s minihodinami žádnou funkci. Zapínání a vypínání topného zaFízení se provádí. They draw in cool room or outside air, heat this up and then deliver it to the interior of the vehicle. Air heaters are an excellent solution for commercial vehicles of every type.


Nastavenie doby vykurovania Stlačte tlačidlo na viac ako sekundy.

Začne blikať zobrazenie času. Teraz nestláčajte žiadne tlačidlo a čakajte viac ako sekúnd. Mini – hodiny sa prepli do režimu nastavenia doby vykurovania. Minihodiny (volitelný doplněk) Minihodiny (separátní přídavný díl) se instalují podle přiloženého návodu. Kabelový svazek se připojí podle schématu zapojení.


Vložení pojistky a překontrolování funkce Před vložením pojistky musí být připojeny ovládací prvky a musejí být také funkceschopné. Máte dodávkové vozidlo, sanitku nebo mikrobus a potřebujete v nákladovém nebo přepravním prostoru udržovat konstantní teplotu? Už je konec ranního škrábání oken Vašeho vozu.


Znáte hodnotu té nejcennější měny – svého času? Montáž v interiéru vozidla. Automatický výpočet doby topení (s přídavným teplotním čidlem).


Hodiny jsou univerzální, a jsou vhodné pro rozšíření zabudovaných přihřívačů ve vozech VW sharan, Transporter, Seat Alhambra a Ford Galaxy na nezávislé topení. Prodám spínací mini hodiny eberspacher pro bufík či nezávislé topení, můžou se taky použít pro bufíky Webasto. Na hodinách jdou volit tři na. Je to předělávka na nezávislé topení, ale nemůžu k tomu sehnat návod jak se to ovládá.


Pokud je miniregulátor používán v automobilu spolu s minihodinami, přebírají minihodiny funkci zapínání a vypínání. Modulové Hodiny vzduch.

Trávíte většinu času v kabině nákladního vozidla? Odpočíváte či čekáte při vypnutém motoru? Teplovzdušná topení pracují zcela nezávisle na vlastním tepelném systému vozidla. Na jedné straně nasává chladný vzduch z interiéru nebo okolního prostředí, ohřívá jej a na druhé straně jej přivádí do interiéru.


MINIREGULÁTOR AIRTRONIC - montáž v interiéru. MINIHODINY EASYSTART T - montáž v interiéru. Eberspaecher miniregulator.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky