pátek 27. března 2020

Restaurace belaria

Restaurace belaria

Restaurant Belaria in the Hradci nad Moravicí is looking forward to your visit. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Příjemná restaurace v hotelovém komplexu. Jídlo docela dobré, občas málo dochucené.


Celkový dojem ovšem dobrý. Například bramboráčky s játry byly opravdu chutné, i když mírně nedosolené. Víno již nebylo úplně dobré. Pravděpodobně několik dní otevřeno.


Negativně musím zhodnotit obsluhu. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali.


Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. The hotel owes its name to its location in the beautiful valley of the Moravice River right under the Hradec nad Moravici Castle. Stylová restaurace zaměřená na moderní českou a sezonní kuchyni. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


K jejich uspořádání se skvěle hodí víceúčelová hala, jež je součástí komplexu hotelu Belaria Resort. Výběrová italská a moravská vína. V létě terasa s velkým dětským koutkem. Oceníte jeho klidné a příjemné prostředí, ať už k relaxaci využijete moderně vybavené pokoje, nebo WELLNESS se saunami a ochlazovacím bazénkem.


Sídlí pod proslulým zámkem a jeho součástí je i nové wellness centrum a několik sportovišť. Moravskoslezský Opava Post navigation. Sám hotel je umístěn v údolí řeky Moravice, v areálu zámeckého parku, odkud je krásný výhled na zámek. Okolí hotelu je přímo stvořeno na dlouhé procházky lesem nebo jízdu na kole. Lázeňský dům Palace Bellaria poskytuje ubytování na vysoké úrovni včetně léčebných procedur v samotném centru západočeského města Františkovy Lázně.


Pohodová dovolená nedaleko zámku. Ponořte se do absolutního klidu a pohody a odpočiňte si v hotelu obklopeném přírodou, zámeckými loukami a lesy. Nová kniha Ve znamení Merkura vypráví také o majiteli zámku Hradec nad Moravicí.


Národní památkový ústav vydal monumentální knihu o šlechtické diplomacii s názvem Ve znamení Merkura. Kino ve vzdálenosti km Rybolov. Park ve vzdálenosti m Turistické trasy v okolí.


Skvělé prostředí – krásná příroda, vzhledem k obrovským vedrům byl velkým přínosem venkovní i vnitřní bazén (kdykoliv přístupný) a neustále k dispozici, pro malého dostatek podnětů k řádění – hřiště, pískoviště, stezky pro odrážedlo, úžasné výlety – hrádek u nosu, ale i třeba stezka Dědictví břidlice nedaleko, jídlo dobré, pokoje. Hosté z řad turistů a obchodníků mohou očekávat velice kvalitní ubytování a výtečné stravování. Hotel Belaria Okolí a volný čas.


Pouze ověřená hodnocení. Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat. Je rodinným podnikem, kde majitelka a zároveň kuchařka výborně, poctivě a opravdu s láskou vaří.


Záměrem hradeckých občanů bylo na počátku 2. Kalvárie kostel nebo kapli Povýšení sv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky