středa 18. března 2020

Moderní kachlová kamna

Dávno jsou pryč doby, kdy krbová kamna plnila především jejich primární funkci, a tou je vytápění. Požadavky zákazníků jsou dnes výrazně vyšší. Proto výrobci krbových kamen každoročně přichází s nabídkou moderních krbových kamen, u nichž je jedním z kritérií od samotného návrhu kamen až po jejich výrobu především jejich vzhled. Moderní kachlová kamna jsou akumulační sálavá kamna sestavená z velkoplošné keramiky, designově navržené pro moderní interiéry.


V naší nabídce naleznete široký sortiment šamotových topenišť. Existují topeniště s rovnými. Kamnářství Pohoda postaví na míru kamna , krb, kachlová kamna , kachlový sporák, venkovní kuchyně. Středočeský kraj, okres Benešov.


Designový kachlový krb K060. Rohový kachlový krb K058. Kachlový krb s lavicí K059. Stavíme nejen klasická kachlová kamna , ale i moderní kamna s velkoplošnou keramikou. Využijte odborné konzultace s kamnářem zdarma.


Moderní kachlová kamna

Stavíte krb nebo pořizujete krbovky? Bohatá fotogalerie krbů, krbových vložek, kamen pro vaši inspiraci. Kamna krbová, kachlová kamna , litinová kamna , bio krby, elektrické krby, krby v obýváku, krbová kamna , krbová kamna s výměníkem. Najdete zde i pomůcky ke krbu, krbové náčiní od.


Jejich velká prosklená dvířka poskytují nádherný pohled na tančící plameny. Praxi jsme získali v Německu u známého kamnáře Petra Hagemanna. Prohlédněte si naše realizace kachlových kamen.


Moderní kachlová kamna

Krásný velký oheň a topný výkon tradičních kachlových kamen. Kamnová vložka HKD je moderní variantou tradičních kachlových kamen. Za velkým keramickým sklem se skrývá litinová vložka s dlouhou životností. Teplo je do místnosti vydáváno s vysokou účinností nepřímo přes.


Krby a kamna - inspirativní fotogalerie. Vybrali jsme pro vás více než 1fotografiíí krbů a kamen, které vás nenechají chladnými. Velký topeniště bez roštu pro dlouho dobu hoření. Zadní stěna topeniště trysky.


Krb s břidlicovým obkladem. Od zákazníků “Velká poklona před prací pana Brichty, profesionál každým coulem. A po nepříznivých zkušenostech s různým. Naše moderní kachlová kamna můžete mít s několika různými podstavci. Varianta KOLGA zahrnuje podstavec s jedním neděleným prostorem na dřevo.


TORVA pak nabízí úložný prostor. S kachlovými kamny si volíte chytrou investici pro její návratost. V našem kamnářství pro vás rádi postavíme interiérová kachlová kamna , kachlový sporák nebo krb na míru Vašim požadavkům. KACHLOVÁ KAMNA jsou topidla zkonstruovaná za účelem pravidelného dodávání tepelné energie do obytných místností. Bohužel jen málo lidí dnes ví o jejich mnoha kladných vlastnostech.


Moderní kachlová kamna

Zatímco mimo naši socialistickou skořápku letěl čas a vývoj dále, u nás pojem kachlová. Vyberte si moderní kachlová kamna do interiéru podle svého gusta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky