středa 18. března 2020

Zažehlovací mřížka návod

Jednoduchý návod na tvoření ubrouskovou technikou na textil, ubrousková technika. Oboustranně nažehlovací fixační mřížka. Program i návody najdete zde: CanvasWorkSpace.


Fixace je-li nažehlený motiv po vyprání narušený, opravte jej opětovným. Zažehlovací fixační mřížka má šíři mm. Přes papír zažehlete žehličkou na 100°C sekund.


Papírovou pásku odstraňte, lem zahněte a opět zažehlete. Mřížka se používá k začištění lemů a délek u jemných a středně těžkých textilií. Dodáváme v návinu po 1m.


Nyní papírovou pásku odstraňte, lem zahněte a opět. Tyto okraje se začišťují tím, že se na ně mřížka přitaví. Standardní fixační parametry: Teplota 100°C po dobu sekund. Výrobce doporučuje u deskového lisu. Vyhnete se tak lesklým obtiskům.


Naše společnost se specializuje na výrobu fixačních mřížek a proložek. Jejich výroba u nás může probíhat bez výsekového nástroje, tedy velmi rychle a levně, s dodávkami JUST IN TIME. Martina osobní stránky. Fixační mřížka zažehlovací šíře 25mm KARI.


Nachystáme si tři obdélníky o velikosti 15xcm. Jeden z látky, druhý ze střední vrstvy (já používám ráda sakon, ale může být tenký vatelín, či co vás napadne) a třetí z podšívky. Vrchní strana je z bavlněného úplet. Z třívrstvého ubrousku odstraňte dvě papírové vrstvy a na poslední barevnou vrstvu ubrousku zažehlíte z rubu zažehlovací mřížku. Potřebujete: zažehlovací korálky, podložku s hroty pečící papír, žehličku doporučujeme i pinzetu a nějakou těžkou knihu na zatížení.


Po naskládání korálky překryjeme pečícím papírem a zažehlíme běžnou žehličkou bez napařování. Tím se korálky lehce roztaví a spojí k sobě. Zde naleznete návod jak si rychle opravit rybářské kalhoty případně suché obleky při náhodném poškození bez možnosti autorizovaného servisu.


Návod obsahuje postupy pro třivrstvý. Kleště s širokou jehlou s integrovanou čepelkou. U vrchových materiálů a fixačních lisů však existují rozdíly, které výrazně ovlivňují vlastní fixaci. Vhodné pro označování hrubých látek a pro vysokokapacitní značení. Jehla bez problému projde i tou nejhrubší textilií například kobercem, tvrdou papírovou složkou a dokonce i plastem.


Do splintovací pistole vložíme splinty. CARE ANTISTATIK PREMIUM 8ml - čisticí a lešticí přípravek na nábytek s příjemnou vůní a antistatickou přísadou. V případě potřeby přeleštěte suchou utěrkou. Před prvním použitím vyzkoušejte přípravek na málo.


This feature is not available right now. Please try again later. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zboží z kategorie zažehlovací mřížky (fixační). Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR.


Doporučený materiál: měkce splývavý úplet, zažehlovací mřížka. Pracovní postup: Z vybraného materálu stříhneme čtverec o velikosti 1x 105cm. Pro delší variantu, pokud chceme například pončo delší, nebo jsme vysoké stříhneme 1x 1cm. Látku přeložíme napůl a pak ještě jednou napůl a označíme si střed.


Každá šablona má ouško, za které ho můžete zavěsit v dětském pokoji a vytvořit tak barevnou vitráž. Nejčastější chyby při vyšívání, návod , látka, jehla. Při vyšívání je vhodné dodržovat určité postupy a vyvarovat se tak chyb. Právě jste našli stránku kam přidávám svoje nápady a zkušenosti s programem Inkscape. Doufám, že pro vás budou návody přínosné.


Ocením jakékoliv Vaše komentáře. A pokud Vám nějaký návod chybí, nebo se chcete něco speciálního naučit,napište rád připravím návod speciálně pro Vás. Jednobarevné nažehlovací záplaty využijeme na opravy riflí, montérek, kolen dětských kalhot, potahů na sedací soupravu.


Pokud nemůžeme na podkladový materiál použít žehličku, v nabídce máme také samolepicí záplaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky