pondělí 16. března 2020

Moderní krbová kamna s výměníkem

Moderní krbová kamna s výměníkem

Krbová kamna s výměníkem na dřevo nebo pelety. S dnešním standardem, jak se se staví nové domy bylo potřeba toto upravit, a proto se tento poměr změnil a moderní výrobci krbových kamen s výměníkem jdou tomuto trendu naproti. Proto se již začala vyrábět krbová kamna s výměníkem s jinými parametry.


Moderní krbová kamna s výměníkem

Při výběru krbových kamen s výměníkem je důležité vypočítat výkon teplovodního výměníku, dle počtu radiátorů, jejich typu, případné akumulační nádrži a způsobu zapojení. Všechna námi nabízená moderní krbová kamna jsou vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a nabízejí vysoký výkon ruku v ruce s jedinečným vzhledem. Vybírat můžete z široké nabídky oblíbených krbových kamen s výměníkem , která mají tu výhodu, že nevytopí jen jednu místnost, ale rovnou celou domácnost, a to hned v několika provedeních.


Společnost A-Z Kamna s. Toto samo o sobě je zárukou, že náš tým je složen z odborníků na slovo vzatých. Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.


Teplovodní krbová kamna za super cenu. Almo II s výměníkem a nově vyvinutou spalovací komorou od výrobce Haas Sohn v sobě spojují jednoduchou eleganci a moderní design. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul.


Vytápěný prostor 3m3. Objem výměníku litrů. Dávno jsou pryč doby, kdy krbová kamna plnila především jejich primární funkci, a tou je vytápění.


Požadavky zákazníků jsou dnes výrazně vyšší. Proto výrobci krbových kamen každoročně přichází s nabídkou moderních krbových kamen, u nichž je jedním z kritérií od samotného návrhu kamen až po jejich výrobu především jejich vzhled. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva.


Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru. V nabídce máme krbová kamna s výměníkem , která dokáží vytopit více místností a ohřát vodu nebo klasická krbová kamna bez výměníku. Ať už zvolíme krbová kamna s rustikálními nebo hladkými velkoformátovými kachly, většinou pod keramickým kabátem skrývají různé vychytávky.


Moderní krbová kamna s výměníkem

Při jejich výběru by nás vedle vzhledu měly zajímat také praktické otázky typu: způsob a četnost přitápění, druh topiva, výška komína, jeho tah. Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Oprechtík do Oprechtic ve Slezsku – nyní s akční slevou.


Vyrábíme a dodáváme krbová , kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. Pro jednu skupinu jsou moderní krby potažmo moderní krbová kamna spojená především s designem, jasnými liniemi a netradičním vzhledem, který má v první řadě strhnout pohledy každé návštěvy, která vstoupí do. Nevíte, jaká krbová kamna si zvolit? Poradíme vám výhody i nevýhody jednotlivých typů a ukážeme vám konkrétní modely krbů ve fotogalerii.


Klasický design s moderní technikou. Když se řekne krbová kamna , vybaví se mnoha lidem právě tyto tradiční tvary. Kachlová kamna s výměníkem Moderní ,kvalitní a designová krbová kamna mají průhledné křemičité sklo s vysokou tepelnou odolností poskytující příjemný pohled do plamenů. Na povrch topidla je nanesena speciální barva s vysokou tepelnou odolností.


Plechová krbová kamna s teplovodním výměníkem jsou určena k vytápění více místností, někdy i celého doma. Kamna s výměníkem pořád ale slouží k dotápění, nejsou určena jako primární zdroj tepla. Krbovými kamny s výměníkem nemusíme pouze vytápět radiátory nebo podlahové topení, ale dokonce i bojler s vodou na sprchování a koupání. Jedna krbová kamna Elements 4front tak mohou fungovat jako malá krbová kamna , otočná krbová kamna , akumulační krbová kamna , minimalistická moderní krbová kamna se zásobníky na dřevo, apod.


Jednoduše zvolíte kolik elementů bude pod kamny, kolik nad kamny, za v nich bude akumulační kámen, zda otočná, či stabilní atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky