pondělí 30. března 2020

Rojek eshop

Rojek ,Dřevoobráběcí stroje, E-shop ,Rojekstroje, Srovnávací a tloušťkovací frézka MSP 4EURO - EDICE Konstrukce stroje disponuje komfortním vedením obrobku na masívních litinových stolech s vysokou tuhostí a přesností. Zboží nebo náhradní díly je možné objednat přes e-mail, e-shop nebo telefonicky. Dodání zboží bude balíkem České pošty.


Rojek eshop

Na žádost České pošty Vás informujeme o možnosti platit doběrečné kartou přímo doručovateli. ELNÍ BRUSKA KDR 6Bruska je určena k broušení dřeva, hliníkových slitin a všech druhů umělých hmot. V základním vybavení je naklápěcí stůl se stupnicí a úhlovací pravítko.


SROVNÁVAČKY S PROTAHEM V této kategorii naleznete dřevoobráběcí stroje těchto typů: srovnávací frézky, srovnávačky, hoblovky, hoblovačky, tloušťkovací frézky, tloušťkovačky, protahy, protahovačky, vrtací dlabačky, srovnávací a tloušťkovací frézky, hoblovky s protahem. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem zabezpečovací techniky, alarmů, kamerových systémů včetně kompletního příslušenství, videotelefonů a audiotelefonů, fotopastí a regulace topení Jablotron. Nakoupit u nás můžete buď v naší prodejně v Jihlavě, nebo přes náš e-shop.


Rojek eshop

Vážení zákazníci, náš e-shop funguje nadále na 1. Můžete si objednávat s dodáním domů, nebo na firmu. Zboží pravidelně odesíláme dopravci nejen po ČR ale i na Slovensko a další státy EU. Pravidelně naskladňujeme zboží a předzásobujeme náš sklad. Bohužel aktuálně nejsou možné prohlídky strojů, pouze.


Shop neobsahuje seznam výrobků. Dodáme Vašim domům, průmyslovým objektům maximální bezpečnost s pomocí kamerových systémů, bezpečnostních a poplachových zařízení. Top zabezpečení na Vysočině právě od firmy Rojka.


Rojek eshop

ROJEK dřevoobráběcí stroje a. Královéhradeckém kraji. Tento eshop používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky. Výrobní závod je v nedalekém Kostelci nad Orlicí.


Kotle Rojek jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli svařované moderními svařovacími roboty a vyznačují se vysokou účinností a dlouhou životností. Zde naleznete základní parametry všech typů teplovodních kotlů na dřevěné pelety. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Rojek eshop

Již více jak let dodáváme vybavení pro dřevozpracující průmysl - truhláře. Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Dřevoobráběcí a kovoobráběcí stroje, elektrické i ruční nářadí, nábytkové kování, nástroje, měřidla, laky, lepidla a tmely, vzduchotechniku, vybavení pro lakovny, stoje pro zpracování palivového dřeva. Z násypky hořáku je palivo dodáváno šnekovým podavačem do retorty a na rošt.


Kruhový rošt i retorta jsou vyrobeny z vysoce jakostní. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Již po dobu let vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme dřevoobráběcí stroje.


Je pro nás rozhodující, že naše schopnosti, náruživost a přesvědčení v procesu vývoje a výroby strojů jsou to, co nás posouvá kupředu a co nás činí úspěšnými. Veľmi radi Vás privítame v predvádzacom centre. Banskej Bystrici, kde je možné vybrané stroje vidieť.


V prípade záujmu je možnosť odberu strojov aj cez víkend. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky