pondělí 23. března 2020

Vana 90x170

Besco Akrylátová vana INFINITY levá 150x9 160x10 170x1Velikost: 150x90. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Akrylátové vany ARA patří z hlediska designu mezi nejzajímavější a tvarově velmi propracované výrobky ze série rohových van.


Asymetrická vana z akrylátu. Balení bez sifonu a nožiček. Porovnání cen vana 90x 1s podruckami, srovnání cen vana 90x 1s podruckami na portálu HLEDEJCENY. Vana a sprchový kout v jednom.


Rohové vany lze rozdělit na asymetrické a symetrické. ANDRA 170xR Interiérové foto je pouze ilustrační. Nejhezčí a nejlevnější vany pouze na Koupelny-SEN. Pošlete si objednávku na naše krásné vany a uvidíte, že nebudete litovat. Pro čištění doporučujeme originální čistící prostředek.


Celoakrylátové vany disponují stálou barevností, vysokou pevností a tak i dlouhodobou životností. EXCLUSIVE Východiskovým materiálom pre tieto vane je vysoko kvalitný a neporézny liaty akrylát. Vďaka anatomickému a atraktívnemu tvaru sú tieto vane dokonalým šperkom v kúpeľniach najnáročnejších zákazníkov. NAPOLI VANNAP16LN vana s nožičkami 1x 1Levá - výprodej, povrchové vady VANNAP16LN - výprodej. Skladem, ihned k odběru ks.


Drobné poškození - možno k vidění na naší prodejně. Zverte sa do objatia jednej z vaní na Biano a zahoďte aspoň na chvíľu všetky starosti za hlavu. Pro malé koupelny, kam se současně nevejde sprchový kout i vana , doporučujeme asymetrické vany.


Objem vane je 2litrov. Ty nabízíme opět jako akrylátové i klasické smaltované. Expresné doručenie po Slovensku! Na vany POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku let.


Rohová vana Sophia 4P je díky své velikosti vhodná i do menších koupelen. Zároveň však poskytuje dokonalý komfort při každodenní hygieně. Tato asymetrická vana je vyrobena ze sendviče plastů.


Na rubové straně je opatřena laminací polyesterovou pryskyřicí se skelným vláknem. Roltechnik vaňa Activa 150L 150xľavá. Levá asymetrická vana má sedadlo umístěné na jedné straně a navíc nechybí ani úložný prostor, na který se vejde velké množství toaletních doplňků. Moderní vana s promyšlenou stylovou linii je vyrobena z nejkvalitnějšího akrylátu.


Materiál udržuje stálou. Elegantní a přitom velmi praktický design vany, která je převážně určena do malých koupelen. Maximálně úsporné řešení pohodlného koupání i sprchování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky