pátek 6. března 2020

Lékařský teploměr rychloběžka

Teploměr digitální, rychloběžka. Lékařský digitální teploměr s pevným hrotem. Moderní teploměry jsou rychlejší a většinou pohodlnější na použití, bohužel ale.


Tady by byla řešením takzvaná rychloběžka do konečníku, rovněž rtuťová, ale. Velkoobchod ZSZ Praha nabízí digitální teploměr , infra teploměr , lékařský teploměr , skleněný teploměr pro.

Bezkontaktní digitální IR teploměr -50°C až 260°C. Kde se dá sehnat rychloběžka ? Zlaté rtuťové teploměry , které, dědoušky, opatruju jako oko v. Vzhledem k tomu, že teploměr měří teplotu a ne teplo, měl by korektní český název přístroje být teplotoměr, nicméně označení teploměr je zažité a běžné. Jeden z nejrychlejších výsledků v klinických testech ! Doba měření se pohybuje kolem minut.


Dnešní moderní teploměry mají kromě klasického měření teploty i další funkce, jako je paměť pro měření nebo automatické vypínání. Některé teploměry jsou dokonce voděodolné a mají indikátor zvýšené teploty.

Měření teploty lze provádět různými způsoby, různými teploměry. Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit. Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit. Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění.


Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr. Pro měření v konečníku. Lze jej však také použít i jako lékařský teploměr k všeobecnému stanovení tělesné teploty.


Elektronická rychloběžka s pozlaceným analergickým hrotem. Dostaneme jí ve většině lékáren nebo prodejnách se zdravotnickými potřebami. Po jejím potření neutrální mastí jí zasuneme do konečníku a teplotu odečítáme téměř ihne za několik vteřin, dokud je teploměr ještě v konečníku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Digitální bazální teploměr slouží k přirozenému plánování rodiny, resp. Digitální teploměr vhodný pro měření orální, rektální teploty a teploty v podpaží. Voděodolný a pružný hrot.

Dostupnost: SKLADEM - do hod. Rozbil se mi rtuťový teploměr a myslím, že tento už se nevyrábí. Rychlé měření tělesné teploty.


Dnes si musím nějaký koupit, asi mi jich nabídnou více, tak jestli nemáte nějaký typ, který např. Jsem bezradná z teploměrů - už jsem digitální vrátila, protože měřily nesmysly. Snažila jsem se po bazarech sehnat osvědčenou rychloběžku, ale zatím bez úspěchu. Objevila jsem rychloběžky z Číny, ale váhám, zda to nemůže být nebezpečné. I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Vyberte si z naší nabídky lékařských teploměrů ten pravý pro Vás nebo Vaše blízké. Přinášíme vám bezdotykové, bezrtuťové a digitální teploměry, teploměry s pevným i ohebným hrotem. Inhalátor kompresorový NIv p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky