úterý 25. února 2020

Zmarlika kanadská prodej

Zmarlika je velmi atraktivní nízký strom či rozložitý keř, většinou zavětvený již nízko nad zemí. Díky tvaru a barvě listů získal ještě jedno jméno - strom lásky. Listy zmarliky jsou totiž přesnou kopií srdce, které malujeme jako ikonu.


Zmarlika kanadská je opadavý listnatý keř či malý strom řadící se do čeledi Fabaceae – bobovité. Kmen bývá většinou zakřiven, dřevo je pevné. Borka je tmavě šedá až hnědá, zprvu hladká, později rozbrázděná.


Listy jsou střídavé, řapíkaté, celokrajné. Není výjimkou, že jako zimovzdorné druhy jsou v prodeji často označeny i. Prodej -krásná ložnice , kanadská. Amelanchier canadensis, muchovník kanadský, Sev.


Amerika, Alberta v Kanadě, D. Maloobchodní prodej s přirážkou při odběru menším než ks. Hledaný dotaz: Kanadska zmarlika. Listnaté keře - Informace o listnatých. Kultivar Ruby Falls je opravdovým lákadlem pro pozorovatele. Pendulovitý habitus s výrazným purpurovým olistěním.


No co víc si snad ještě přát. Přišel na svět křížením kultivarů Forest Pansy a Lavender Twist. Je však svým atraktivním vzhledem jakousi lepší alternativou kultivaru Forest Pansy.


Pochází z USA, kam ho rodiče Covey přivezli z cest. Od ní ho po mnoha letech koupil školkař, který ho dále začal množit. Je jedním z nejatraktivnějších kultivarů mezi zmarlikami. Dá se říci, že Vás svým vzhledem bude těšit od jara až do zimy.


Každá část rostliny je totiž velmi atraktivní. Bývají napěstované z jediného keře, který díky nějaké genové mutaci získal zvláštní vlastnosti. Tento kultivar zmarliky kanadské je velice zajímavý sbírkový strom, který upoutá především převislou korunou a intenzivním vybarvením listů tmavě vinově fialové barvy. ZMARLIKA KANADSKÁ , podobná předchozí, tvrdší. Už nyní je k objednání na e-shopu, nebo po naskladnění rovnou ke koupi i na.


Při koupi více balení semínka. Cornus mas prostokořenné zemní bal. Kanadské borůvky - 4Kč , Ostrava Kanadské borůvky - Čtyřleté rostliny ve velkem kontejneru.


Dřeviny je samozřejmě možné. Stromky pro potomky Tel. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.


Doprava dřevin ZDARMA do okolí 50km od Hradce Králové! Jsem registrován k EET, nyní z technických důvodů je platba možná pouze převodem na účet. Naše společnost nabízí komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně (od projektů po realizace), arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a provozuje zahradnictví (maloobchod i velkoobchod). Tento web používá cookies, které jsou nezbytné pro technický provoz webu a jsou vždy povoleny.


Ostatní cookies, které zvyšují pohodlí při používání tohoto webu, např. Zmarlika čínská (Cercis chinensis) - kvete v březnu a dubnu, mrazuvzdornost -23°C. Dřišťál juliin (Berberis julianae) - kvete v květnu a červnu, mrazuvzdornost -20°C. Ibišek syrský (Hibiscus syriacus) - kvete od července do září. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili.


Foliovník XXL, skleník, pařník - 600x300x2Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky