úterý 11. února 2020

Krbová kamna s troubou a výměníkem

Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá. Krbová kamna ,vložky a sporáky Nordica. Nejčastěji se používají k vytápění rodinných domů. Do obývací místnosti spojené s kuchyní je ideální použít krbová nebo kachlová kamna s plně funkční troubou.


Výkonná krbová kamna PRITY s teplovodním výměníkem a pečící troubou o maximálním výkonu kW.

Horní hrana je lemována přesahující lištou k vložení dlažby pro sladění interiéru. Součástí krbových kamen je také teploměr a jsou vybavena kouřovou klapkou. Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Oprechtík do Oprechtic ve Slezsku – nyní s akční slevou. Elegantní krbová kamna s troubou , boky obložené keramikou v barvě bílá keramika.


Zobrazit detailní údaje.

Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Nordica GEMMA Forno Elegance bordó - kamna s troubou. Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. Stylová krbová kamna BLIST BRM E - kW s teplovodním výměníkem a troubou na pečení. Díky tomuto systému s výkonem až kW je kromě sálavého tepla možné pohodlně vytápět i celou chatu, chalupu nebo dům.


Navíc je tento model kamen. Zároveň i jako pomocný zdroj tepla (v kombinaci s elektrickým, či plynovým kotlem) do každého domu, na chatu, či chalupu. V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen. Go to cart page Pokračovat.


Prity KCP WE Krbova. Novinkou jsou peletová kamna s troubou BISCOTTO od firmy Eva Calor. Kamna s píckou Edilkamin DAFNE forno a Italiana Camini Gloria forno mají ještě litinovou plotno pro ohřívání pokrmů. Vysoce výkonná krbová kamna PRITY s teplovodním výměníkem a pečící troubou.


Více než modelů krbových kamen s výměníkem. Kachlová kamna s výměníkem.

Modely s ochlazovací smyčkou. Různá barevná provedení. Nízké ceny krbových kamen a doprava zdarma.


Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul. Díky široké nabídce krbových kamen s výměníkem a příznivým cenám si vybere opravdu každý, kdo touží po příjemné domácí atmosféře vytvořené teplem z praskajícího ohně. Nabízíme Vám výrobky vybraných značek za skvělé ceny.


Veškeré zboží je určeno pro český trh. Při nákupu Vám pomůže podrobný popis a fotodokumentace produktů. Pokud potřebujete poradit s výběrem, nebo máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás na telefonních číslech uvedených u. Nepřehlédněte: Krb do dřevostavby - teplovzdušný nebo akumulační systém?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky