pátek 28. února 2020

Termostatický ventil 3 4 přímý

Radiátorový termostatický ventil s přednastavením. Tělesa s přednastavením průtoku RA-N ventilová tělesa s přednastavením jsou vhodná pro teplovodní dvoutrubkové systémy s nuceným oběhem. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Použití: Vytápěcí a chladicí soustavy.


Termostatický ventil 3 4 přímý

Tlaková třída: PN Maximální provozní teplota: 1°C, s montážní krytkou nebo pohonem max. Součástí dodávky je ochranná krytka, která slouží současně ke změně přednastavení teploty. Přesné přednastavení průtoku pomocí klíče. Tělesa ventilů jsou vyrobena z poniklovaného bronzu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. RA-G ventilová tělesa jsou vhodná pro jednotrubkové a samotížné systémy. Mají fixně nastavené průtoky a nedají se dále přednastavit. Dostupné jsou v dimenzích DN až DN25.


Termostatický ventil 3 4 přímý

Nejsou vhodné pro páru. Dohromady s termostatickým ventilem, např. Termostatický ventil , přímý s víčkem. C, s krytkou 90°C, lisovací provedení 110°C. Ventilová vložka termostatická pro TS-E.


Benefity: záruka let. V - termostatický ventil. Nátrubek s převlečnou maticí s kónickým těsněním. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Pochromované provedení.


Termostatický ventil 3 4 přímý

Vhodné pro termostatické hlavice s připojením M30x5. Používajú sa: - pre centrálnu, alebo zónovú reguláciu teploty teplej vody v odberných. Přednastavení se používá pro omezení maximálního průtoku topným tělesem. Tímto je zajištěna optimální distribuce. Dvojitý O-kroužek a těleso ventilu z korozivzdorného bronzu je zárukou dlouhé životnosti bez nutnosti údržby.


GIACOMINI R422X1termostatický ventil př. Tělo z poniklované mosazi. Nastavitelné ruční ventily Mikrotherm je ruční radiátorový ventil vhodný pro soustavy s nuceným i samotížným oběhem.


Nestoupavé vřeteno a nastavitelná kuželka umožňuje provést vyvážení soustavy. Nová registrace Zapomenuté heslo. Producent: Carlo Poletti (Włochy) Technical drawing. Vaše cena bez DPH: 19Kč.


Důležitým předpokladem pro vyšší účinnost kotle je konstantní udržování vyšší teploty zpátečky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky