středa 12. února 2020

Výměna vodoměrů 2017

Výměna vodoměrů 2017

Provádění ověřování (přecejchování) vodoměrů a následná zpětná montáž stejného měřidla se z praktických důvodů neprovádí. Vážení vlastníci, ve dnech 2. Vítáme Vás na internetové stránce výměna vodoměrů. Máte-li zájem zakoupit bytové vodoměry nebo objednat výměnu, vsazení či odečet vodoměrů , tak jste tu správně. Výměnu bytových vodoměrů provádíme na území celé České republiky. Oznámení o výměně vodoměrů v obci Pustiměř.


Zákazníci, jichž se výměna týká, budou informování dopisem. Výměna vodoměrů je plánována pouze v. Vodoměry jsou na odběrních místech vyměňovány v posledním roce platnosti cejchu - v současné době má úřední ověření u vodoměrů na studenou vodu jako. Už nyní jsme prodali více vodoměrů než v předchozích letech.


Statistika prodeje jasně hovoří pro vodoměry s dálkovým odečtem. Vaše oblíbené seriály, pořady a živé vysílání TV Nova na online televizi Nova Plus, které si pustíte, kdy chcete vy. Pokud jde tedy dle sdělení tazatele skutečně o vodoměry ve vlastnictví konkrétních vlastníků jednotek, není moľné, aby byla bez jednomyslného rozhodnutí shromáľdění společenství vlastníků provedena výměna takových vodoměrů za prostředky spadající pod příspěvky na správu domu a pozemku. Výzvy ke zpřístupnění bytů jsou vyvěšeny na veřejných místech v domech (včetně tel.spojení na technika).


Lhůty pro výměnu vodoměrů Od 1. V níže uvedených dnech bude v domě probíhat výměna vodoměrů teplé a studené vody. Při výměně dojde k odečtu stavu původního vodoměru. V nutných případech může dojít i přerušení dodávky vody po dobu nezbytně nutnou pro provedení opravy.


Montáže budou probíhat od horního patra směrem k přízemí. V tuto stanovenou dobu musí každý umožnit přístup do bytu! Náhradní termín je možný jen na domluvu s zhotovitelem a zákazník. Váš instalatér Vám provede výměnu a instalaci vodoměrů. Lhůta pro ověření ( výměnu ) těchto měřičů je: kalorimetry.


Děkuji za názory z osobní zkušenosti. Když to neuděláte tak riskujete pokutu do milionu Kč a současně vám mohou vlastníci vyúčtování snadno odmítnout, protože cejch vodoměrů , na základě kterých se rozúčtovává, je neplatný. Výhodou těchto vodoměrů je, že mají vysokou přesnost měření, ale v ideálních podmínkách. Na provozní podmínky těchto vodoměrů má vliv právě kvalita vody, konkrétně mechanické nečistoty ve vodě a vodní kámen. A to i přes skutečnost, že vodárna má ve své distribuční soustavě hrubé filtry nečistot.


Soupis aktualizací vyhlášek a zákonů pro měření vody a tepla. Zpracujeme Vám ZDARMA nabídku na výměnu vodoměrů a měřičů tepla ve více variantách. SVJ si schválilo na shromáždění výměnu vodoměrů v bytech s tím,. Výměnu provede firma INMES, která nám zároveň zajišťuje odečty a rozúčtování spotřeby vody.


Výměna vodoměrů 2017

Další výměny vodoměrů proběhnou v pátek 12. Podrobnosti budou vyvěšeny s týdenním předstihem. Naleznete zde nabídku standardních mechanických vodoměrů , ale i moderních vodoměrů s dálkovým odečetem.


Podle platného zákona je doba platnosti ověření funkce vodoměrů pro teplou vodu roky, pro vodu studenou potom let. Poté se vodoměry musí buďto vyměnit, nebo nechat zkontrolovat ve státní zkušebně. Většinou ale vodoměry po (respektive 6) letech neodpovídají atestům a stejně je nutné je vyměnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky