pátek 7. února 2020

Tepelná čerpadla pro rodinné domy

Tepelné čerpadlo pro rodinné domy. Způsob jak ji využít pro vytápění a ohřev TUV řeší právě tepelné čerpadla. Ty dokáží využít energii z přírodních zdrojů např.


Tepelná čerpadla pro rodinné domy

Naše hybridní tepelná čerpadla jsou však sofistikovanější a dokáží tyto systémy kombinovat. Existuje celá řada zdrojů tepla, kterými můžete vytápět Váš rodinný dům nebo ohřívat vodu. Některé zdroje tepla mají levný provoz – klasický kotel na dřevo nebo uhlí,. Kvalitní výrobci nabízí široký sortiment úsporných vytápěcích systémů. Naše nabídka zahrnuje mimo jiné tepelná čerpadla se zdrojem z vody, tepelná čerpadla se zdrojem ze vzduchu a tepelná čerpadla vzduch-vzduch.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. V naší nabídce najdete rovněž čerpadla určená pro nízkoenergetické domy , které jsou vyrobeny z dubového dřeva a vynikají originálním designem. V současnosti se jedná o nejúčinnější způsob vytápění objektů. Pokud máte vlastní rodinný dům, potřebujete ho nějakým způsobem.


Vyvíjíme a vyrábíme tepelná čerpadla pro vnitřní instalaci. Strojovna i zásobníky jsou umístěny uvnitř budovy. Pro vytápění se využívá jak systém tepelných čerpadel vzduch-voda, tak systém vzduch. Vyrábíme a prodáváme tepelná čerpadla pro rodinné domy , bytové a panelové domy. Nabízíme čerpadla vhodná pro ohřev vody v radiátorech, v bazénech i pro vytápění sauny.


Použití nových modelů kompresorů Scroll a tepelných výměníků, speciálně vyvinutých pro tepelná čerpadla země-voda a vestavěných úsporných elektronicky řízených čerpadel primárního i topného okruhu, bylo dosaženo zvýšení topných faktorů až o 4. Vyrábějte teplo a teplou vodu pomocí bezplatné energie ze vzduchu, země nebo podzemní vody! Hloubkové vrty pro tepelná čerpadla. Pomůžeme vám získat dotaci na tepeln é čerpadlo.


Tepelná čerpadla pro rodinné domy

Vrt pro tepelné čerpadlo ve spojení s kvalitním tepelným čerpadlem, je v současné době vývoje techniky, nejdokonalejší způsob vytápění. Mají nejnižší náklady na vytápění , jsou nezávislá na fosilních palivech, jejich bezpečnost je velmi vysoká a instalace příznivá životnímu prostředí. Systémově optimalizované zásobníky pro tepelná čerpadla od firmy Buderus jsou garantem pro spolehlivé a efektivní spolupůsobení tepelného čerpadla a otopné soustavy. Výhody Jednoduchá a rychlá instalace, bez nároků na velikost pozemku.


S našimi tepelnými čerpadly Vám tak nabízíme velmi výkonné a přitom úsporné řešení pro přípravu teplé vody. Nastavení parametrů tepelného čerpadla a topného systému je prostřednictvím sedmi palcového dotykového displeje snadné a intuitivní. Nízká hladina hluku znamená, že venkovní jednotka tepelného čerpadla Vaillant vzduch-voda může být bez problémů instalována také v hustě zastavěných oblastech.


Tepelná čerpadla pro rodinné domy

To platí například pro řadové nebo městské domy , s ohledem na předpisy týkající se hluku. Tržiště zpráv Jak vybrat tepelné čerpadlo? Tato čerpadla jsou ideální volbou pro bytové, průmyslové a rodinné domy díky vysokým topným faktorům s účinností až do -25°C. Na vybraná tepelná čerpadla dáváme spotřebiteli záruku let na kompresor, byla-li instalace schválena autorizovaným technikem. Na vyžádání zajistíme prohlídku kotelen s tepelnými.


Chcete přejít na úsporný a ekologický způsob vytápění? Investice do tepelného čerpadla je rozhodnutí, které se vyplatilo mnoha našim klientům. Průměrně totiž každý rok ušetří až nákladů na vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky