středa 19. února 2020

Lávka ke komínu

Lávka ke komínu

Pochůzná lávka universální - sada Ceny od: 96Kč Slevy až: 2 Pochůzná střešní lávka universální z pozinkované oceli pro bobrovku a tvarované střešní krytiny. V různém barevném provedení. Komínové lávky na střeše se zřizují za účelem přístupu ke komínovému tělesu pro jeho vymetání a údržbu.


Lávka ke komínu

Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy. V této extremní situaci se pro Vás snažíme dělat maximum. Prosíme o pochopení a volejte jen v nutných případech, abychom měli možnost odbavit všechny Vaše objednávky.


Ve výšce 5mm od úrovně pochůzné plochy musí mít zábradlí vodorovnou tyčovou výplň. Vzpěra pochůzné lávky - na stěnu a komín Samostatná vzpěra lávky z pozinkované oceli vhodná pro montáž do svislé stěny nebo komínu. Navrhneme a namontujeme kvalitní komínové lávky, stupačky ke komínu v Brně a okolí. Ke komínové lávce montujeme i příslušné zábradlí. Montujeme komínové lávky i na těžko dostupných místech za použití horolezecké techniky.


V případě vstupu na budovu s fasádou vysokou 4-m není nutno zajistit vstup zevnitř. Zdravím,potřebuji vyřešit přístup ke komínu. Střešní výlez není možný,potřebuji proto co nejefektivnější a co nejméně nákladné rešení(schody, lávka ,žebřík). Střecha je plechová,typ GERMANIA. Vzdálenost komínu od hrany střechy je na jedné straně asi 6m,ale horší přístup,nebo asi 9m na druhé straně s nižším sklonem a pohodovým výlezem.


Univerzální pochůzná lávka. Zajišťují bezpečný přístup ke komínu ! Bezpečný přístup je jednou ze základních podmínek, kterou je potřeba pro technika provádějícího revize spalinových cest dle ČSN. Optimální výběr zajistí dlouhodobě bezpečný a spolehlivý přístup pro pravidelné revize, údržbu a opravy nad. Máme dům se sedlovou střechou, chci postavit venkovní komín, do kterého budou napojena v přízemí krbová kamna.


Lávka ke komínu

Jaká je potřebná výška komína z bezpečnostního a požárního hlediska. Přístup ke komínu : střešní výlez ke komínu ,výklopné okno pro kominíka a střešní lávka pro bezpečný přístup kominíka Dle normy musí být přístup na střechu zajištěn tak, aby se ke komínu dalo bezpečně dostat, tedy střešní výlez (okno) těsně vedle komínu a následná nášlapy od výlezu ke komínu. Lávky ke komínům mohou být klasické dřevěné nebo prefabrikované díly, například ocelové rošty ošetřené práškovou barvou v odstínu střechy. Nabízíme vám jak montáž nové lávky ke komínu , tak opravu té staré, ať už se jedná o nátěr či výměnu desky. Ocelová kominická lávka pro rychlý pohyb na střeše š. Výsledky pro hledaný výraz: okno ke kominu.


Tak nevím, jestli o tom něco vím, ale mám na domě cca komínů (pravda, není to zrovna rodinný domek ) a kdybych připustil, že se kominík dokáže dostat ke průduchům z jednoho vikýře, musel bych mít ve střeše vikýřů. Kominické výlezy, střešní vikýře, světlíky či prosvětlovací tašky jsou určené do studené části střechy, kde zajišťují přívod světla, větrání, případně výstup pro údržbu střešní krytiny, komínu a zařízení na střeše jako jsou antény, solární a PV panely apod. Pevný střešní žebřík nebo lávka ke komínu , hřebenu nebo místu provádění práce.


Zábradlí v okolí jakéhokoli vstupního poklopu. U vstupů budovy je nutno použít ochranná zařízení zabraňující pádu sněhu nebo ledu. Ano to je všechno hezké. Je cca metry vysoký a není k němu zatím lávka , takže pokud by tam někdo lezl, může se stát, že se s ním komín sesype.


Sice je vyztužen roxorama, ale stejnak by ten tlak nevydržel. Výlezní okénko se dá dodatečně udělat vždycky. Ahoj, řešíme kudy ke komínu , kvůli kominikovi,jestli z baráku nebo po střeše.


Lávka ke komínu

Pochůzné lávky a nášlapy pro střešní krytiny TONDACH, Bramac, KM BETA. Pochůzné střešní lávky, rošty, nášlapy a doplňky k pochůzným střešním prvkům. Zeptejte se na střechy. Ochotně vám pomůžeme vyřešit problémy se střechou.


K dispozici jsou brožury, pokyny a další dokumenty, které vám pomohou s projektem vaší střechy. Naše firma provádí nové střechy, rekonstrukce starých střech, ale i drobné opravy či provyzorní zabespečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky