středa 5. února 2020

Litinové nádobí morso

Nádobí s dřevěnou rukojetí se však nehodí do trouby nebo na otevřený oheň. Při správné péči slouží kvalitní litinové nádobí několika generacím. Některé kusy nádobí jsou však vybaveny elegantní dřevěnou rukojetí, takže se nehodí do trouby nebo na otevřený oheň.


Pokud se stane, že vaše litinové nádobí zkoroduje, nedělejte si s tím hlavu. Nádobí je nepřilnavé a nelze ho mechanicky poškodit, využít ho můžete na přípravu v podstatě jakéhokoli jídla.

Jen si při úklidu dejte pozor na to, že litinové nádobí nepatří do myčky a nesmí se na něj používat saponáty. Hrozilo by totiž, že by se mycí prostředek ukládal do pórů a následně by se mohl. Akční nabídky Nábytek zahradní Krby a pece zahradní. Pro ty, co se nespokojí s. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


LODGE škrabka na litinové nádobí. Nakupujte nádobí a pomůcky všeho druhu.

Kvalita která vydrží celý život! Každý hrnec, kastrol nebo pánev je tak kouskem kulinářské historie a během svého života. Základní surovinou je severská železná ruda s přídavkem švédské ocele, tedy nejkvalitnější suroviny jaké vůbec existují.


Litinové pánve se stanou celoročním univerzálním pomocníkem při gurmánských prožitcích celé rodiny - použití na klasickém sporáku (plyn, elektrika, sklokeramika, indukce), v troubě, na otevřeném ohni nebo grilu. Důležité upozornění pro zákazníky ohledně prodeje litinového nádobí v ČR. Téměř veškeré litinové nádobí prodávané v ČR, je z Číny: vyráběné ze železného šrotu a odpadu (riziko kontaminace).


Včetně všech těch „francouzských“, „německých“, „italských“ nebo dokonce taktéž „švédských. Smaltované litinové nádobí. Litina je jako materiál pro pánve, hrnce a pekáče jedním z historicky nejoblíbenějších.


Na litinovém nádobí vařily už naše babičky a řada z nás má jeden nebo dva kousky doma ještě z této doby. Vhodný pro všechny typy varných povrchů včetně indukce. Nelze použít v troubě a na otevřeném ohni. Morso litinový kastrol. Je vhodná pro všechny typy varných povrchů včetně indukce.


Vzhledem k dřevěné rukojeti se ale nehodí do trouby nebo na otevřený oheň.

Velikostně je hrnec vhodný pro čtyřčlennou rodinu. Poklice má elegantní rukojeť z leštěné oceli. Lze použít na všechny typy varných povrchů včetně indukce.


Zvolené rozmezí: Akční nabídky Krby a pece zahradní Grily zahradní. Sekačky Traktory Dětsk. Dnes firma MORSO vyrábí krbová kamna, krbové vložky, litinové nádobí , venkovní pece, grily a zahradní ohniště v moderních provozech, kde se účinně spojuje rukodělná tradice a řemeslná dovednost s moderními poznatky vědy a techniky. Také lze použít přímo pro servírování na stůl. Vhodná pro všechny typy varných povrchů včetně indukce.


Tomuto nádobí se odpradávna přezdívá litinové , přestože se nejedná o pravou litinu, ale o velmi silný ocelový plech. Díky tomu je nádobí robustní a velmi podobné litině. Ti co jej znají, určitě potvrdí, že se jedná o nádobí s velmi dlouhou životností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky