čtvrtek 27. února 2020

Viadrus naos k4 k4g2h24zw

Abyste si hned od po čátku navykli na správné zacházení s Vaším novým výr obkem, p řečtěte si pozorn ě nejd řív tento návod k jeho používání, p ředevším kapitolu č. Obsluha kotle uživatelem, kapitolu č. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Používáním tohoto webu s tím sou.

Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Kotle jsou dodávány ve variantá. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. K4G1H24ZB bez ohřevu teplé vody, barva černá , , K4G2H24ZW průtokový ohřev teplé.


Széles tartományban szabályozható, egészen 5- kW-ig. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Viadrus UCvegyestüzelésű kazán Nem rendelhető. Je zařazen do programu kotlíková dotace. Průtokový ohřev teplé vody. NAOS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů.


Unsubscribe from KLIMOSZpl? SK Platí pre zmluvných obchodných partnerov GC SKUPINY. Ceny sú uvedené bez DPH. Hodnocení produktu: (Špatný) recenzí.


V katalogu nemáme podrobnější informace o viadrus naos kk4g1h24zw. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Příprava teplé vody v ext. Nástěnný plynový kotel K, bílý lak.


Prodám plně funkční plynový litinový kotel viadrus G2 jmen. VIADRUS plynový kondenzační kotel K- NAOS K4G3H24Z. Kotel byl odstaven z důvodu celkové rekonstrukce vytápění s instalací nového kondenzačního kotle.


Původně byl umístěn v suchém prostředí, každé roky servisován. Tento typ slouží k napojení externího zásobníku na vytápění TUV.

Vložit komentář Zrušit odpověď na komentář. Termék adatlap Egyszerű kezelés Hatásfok 10-ig Halk működés dB Széles szabályozási tartomány 5-KW Időjárás. Přitom stačila hodinka člověka, který opravdu ví co dělá a já si mohl ušetřit hodně starostí. The basics on a Speed square - Duration: 9:06. Kje řada designových nástěnných kondenzačních kotlů určených pro vytápění a případně i ohřev teplévody (dle varianty).


Typ: kondenzační, Výkon: kW „ Máme dva roky dva kotle a zatím spokojenost. Jen jsem u nich nechytl šesti letou záruku a výrobce nechtěl prodloužit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky