středa 19. února 2020

Krbová kamna s výměníkem a elektrokotel

Tak krbová kamna s teplovodním výměníkem se od klasických. Dobrý den, prosím o Vaše doporučení výkonu krbových kamen s výměníkem. Výkon kotle kW, dům patrový 9×m.


Průtokový nerezový elektrokotel ELGEO s oběhovým čerpadlem a deskovým výměníkem. Varimatik a elektrokotel – ty můžou topit.

Dobrý večer prosím o radu někoho kdo se vyzná v topení a jeho zapojení. Máme elektrokotel kterým topime na podzim a trošku na jaře a do toho máme krbová kamna s výměníkem. A také komín a krbová kamna.


Zatím si chválím oboje. Momentálně jsme doma oba, takže přes den topíme krbovými kamny ,když v noci teplota klesne pod 19oC zapne se kotel. Pokud jsem byla přes den v práci , měli jsme nastaveno, že ústření topení seplo h. Krby, kamna novou generaci krbových kamen s výměníkem, která svou technickou vyspělostí překonala stávající konkurenci.


A to v době, kdy nikdo není doma, aby RD nevychladl.

Ohřev vody bych chtěl ohřívat boilerem, nezávislý okruh na vytápění. Uvažuji, že hodin denně budu mít elektřinu na noční proud. Další zdroj vytápění krbová kamna s výměníkem, která by byla napojena na vytápěcí okruh deskových radiátorů. WORLD' S BEST TREE FELLING TUTORIAL! Krbová kamna s výměníkem na vodu jsou vhodná i pro moderní nízkoenergetické domy.


Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Oprechtík do Oprechtic ve Slezsku – nyní s akční slevou. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi.


Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Mám zvolit krbová kamna s výměníkem a napojit je na stávající rozvody, nebo zvolit klasická a ohřívat pouze vzduch? Elektrokotel by měl fungovat jen jako náhradní zdroj v případě mé lenosti, nebo nepřítomnosti.


Můžete mi poradit jak se na trhu s krbovými. Základní členění krbových kamen s výměníkem je dle výkonu od 9kw až po 1kw výkonu do výměníku. Dále můžeme vybírat podle materiálu: - litinová krbová kamna - ocelová krbová kamna. Vybírejte z prověřené značek jako ABX, HAAS-SOHN nebo Invicta.


Děkuji za odpověď,popř. KOTLE, KRBY A KAMNA , StavProMont s.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Velice úsporné řešení pro novostavby, kde není nutno budovat přípojku na plyn. VÁŠ PRODEJCE VARNÉ A TOPNÉ TECHNIKY HLEDAT.


Ukázka malý kotel na pelety, kamna s výměníkem a ventilátorem, krbová kamna s troubou a plotnou, krbová vložka na pelety s výměníkem. Aquatherm Praha Letňany 1. Společný stánek Klastr Česká peleta, hala stánek 5Moderní Vytápění, Krby a Kamna Praha Holešovice 4. Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky