pátek 21. února 2020

Stojanový ventilátor sencor

Líbí se vám unikátní design, nebo dáváte přednost klasickému vzhledu? Stylové ventilátory i ty standardní plní na výbornou svou základní úlohu - vytvářejí proud vzduchu, který oceníte nejen v letních měsících. Stojanový ventilátor o průměru cm. Automatická horizontální rotace v úhlu 90° s možností vypnutí.


Stojanový ventilátor sencor

Nastavitelná výška v rozsahu 1– 1cm. Nechybí ochrana proti přehřátí a stabilní protiskluzová konstrukce. Tento cenovo dostupný model v klasickom bielom prevedení ponúka rýchlosti a nastaviteľnú výšku i uhol sklonu, takže si ho budete. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nechýba ochrana proti prehriatiu a stabilná protisklzová konštrukcia.


Počas letných dní aj nocí oceníte ochladzovače vzduchu Sencor. Vďaka niekoľkým rýchlostiam a režimom si nastavíte vhodné ochladzovanie podľa potrieb izby či kancelárie. Bežná cena: 3€ Skladom Skladom. Pre maximálne pohodlie je vybavený diaľkovým ovládaním (súčasťou balenia), ktoré je možné uschovať na zadnej strane.


Stojanový ventilátor sencor

Ventilátor je vybavený umývateľným prachovým filtrom. Jeho těžiště tvoří stabilní křížová základna na protiskluzových nožkách. Ultra tenký design (mm) Úspora prostoru Velmi tichý provoz Ovládací panel s dotykovým ovládáním Dálkové ovládání Možnost automatické rotace ventilátory rychlosti pro každý ventilátor (nezávisle) Celkem variací provozu ventilátorů režimy provozu: normální režim (běží na nastavené otáčky), přirozený režim.


Stropní ventilátor Westinghouse FANtastic. Výkonný stojanový ventilátor Sencor se rychlostními stupni, nastavitelnou výškou i možností 90° rotace. Svižnosť cirkulácie vzduchu si ľahko nastavíte tak, že si zvolíte požadovanú hodnotu z troch tlačidiel rýchlosti.


Hoci je ventilátor sezónnou záležitosťou, do jeho výberu sa oplatí zainvestovať, aby vám vydržal niekoľko rokov. NENÍ DODÁVÁNO DO HODIN. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Součástí ventilátoru je i dálkové ovládání, takže můžete ventilátor ovládat pohodlně z pohovky. Ekonomicky úsporné ventilátory Vám môžu znížiť pocitovú teplotu v miestnosti až o 8°C a vytvoria Vám príjemné prostredie aj v čase.


Stojanový ventilátor sencor

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA.


Príbeh značky SENCOR sa začal písať už viac ako dvadsať rokov pred jej vznikom. Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov. SMART AIR 3L VENTILÁTOR GORENJE. Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky