úterý 11. února 2020

Krbová kamna prity k1

Krbová kamna Prity KRetro. Všechny informace o produktu Prity K, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Prity K1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Krbová kamna prity k1

Topeniště je obloženo šamotovými deskami. Primární přívod vzduchu je regulovatelný přes. Malá praktická krbová kamna Prity v černé barvě s praktickým prostorem pro uskladnění dřeva. Jmenovitý- provozní – výkon tohoto výrobku je kW. Je schopen vytopit prostor o objemu 1- 1m3.


Malá a praktická kamínka vhodná na chatu či malý domek Výkon: max. Proč zvolit krbová kamna Prity. Kachlová kamna Prity KRK.


Krbová kamna prity k1

Malá krbová kamna Prity Khodící se na chatu nebo tam kde je potřeba rychle vyhřát prostor. Kvalitní krbová kamna s teplovodním výměníkem PRITY bulharské výroby, vyráběna na moderních strojích z kvalitních materiálů. Díky svému originálnímu designu se hodí do všech druhů interiérů.


Jedná se o ocelová kamna , použitý materiál je plech o síle mm, ohniště je vyloženo šamotem, rošt je litinový. Prity krbová kamna , sporáky a vložky z bulharska. Velkoobchod krbová kamna , kotle na tuhá paliva, krbové vložky, udírny, zahradní grily.


Krbová kamna prity k1

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Malinká krbová kamna MBS Happy zvládnou vytopit až 1ma lze v nich topit nejen dřevem až o délce cm. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen.


Praktická a výkonná krbová kamna , jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo. Materiál: mm plech, samovypalovací černá barva.


Výkonná krbová kamna PRITY s teplovodním výměníkem o maximálním výkonu kW. Go to cart page Pokračovat. Na výstupu z kamen je osazena kouřová klapka. Nejmodernější teplovodní kamna , splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná.


Technologie sekundárního spalování s účinností přesahující. Provozní výkon těchto kamen je kW, což znamená, že jsou schopna vytopit prostor o objemu 100v - 1m3. Vytápěcí schopnost kamen. Jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt.


Krbová kamna prity k1

Průměr kouřovodu 1mm. E-shop a online prodej krbových kamen. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky