úterý 18. února 2020

Vchodová clona do psí boudy

Průhledné lamely do vchodu psí boudy z měkčeného pvc. Brání pronikání mrazu, deště a průvanu do psí boudy. V létě je možné clonu lehce odšroubovat a na zimu ji znovu nainstalovat.


V zimě chrání vchod psí boudy a teplo, které si pes vytvoří uvnitř psí boudy neuniká ven. Zároveň brání vchodová clona pronikání chladného vzduchu. Lamelová clona psí boudy.

Cena takové boudy zůstává stejná jako cena původní. Požadavek na tuto úpravu prosím napište do vaší objednávky v sekci objednat. Výhřevná podložka k napáječce nebo misce na vodu.


Vchodová vrátka pro psí boudy. Jakou zvolit podestýlku do psí boudy v zimních měsících. Je spousta chovatelů psů, kteří svého miláčka nepouštějí do domu a pořizují mu jeho vlastní domeček v podobě psí boudy. Ovšem především v zimním období pak řeší, jaká podestýlka je pro psa v boudě nejlepší.


Chrání tak Vašeho psa před průvanem. Je nezbytným doplňkem psí boudy v chladných zimních měsících, kdy se teploty dostavají pod bod mrazu.

Psí bouda by měla být vybavena také zvýseným prahem. Podlážka před psí boudu. After saving your customized product, remember to add it to your cart.


Hydraulické otevírání střechy. Bouda pro malá plemena. Skladem od 4Kč Detail. Na přání lze boudu také natřít zdravotně nezávadnou lazurou s certifikátem pro použití na dětský nábytek a hračky nebo oplechovat hrany vchodu potažmo celé psí boudy.


Oblíbeným praktickým doplňkem psí boudy je vchodová clona z čirých PVC lamel, která je prodejná i samostatně. Zajištění vchodu do boudy. Prvním krokem k zajištění pohodlí pro vašeho čtyřnohého kamaráda je zakrytí vchodu do boudy , což představuje jednu z nejdůležitějších věcí. Ideální volbou pro tento účel je vchodová clona vyrobená z PVC, která je odolná vůči nízkým teplotám, vlhku i poškrábání.


Dále bychom měli utěsnit i vchod do boudy. Zvýšený práh má tu funkci, že brání průvanu, aby se po podlaze dostával dovnitř psí boudy. Kalkulačka, objednávka. Spočítejte si cenu psí boudy. Objednejte si boudu s alespoň doplňky a dostanete dopravu zdarma!


Dřevěné lišty jsou dlouhé 5mm. Plastové lamely přichytíte na první lištu a sešroubujete s protikusem druhé lišty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je možné je opatřit volitelným příslušenstvím - zateplením, nebo dvířky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky