pátek 7. února 2020

Prodam viadrus

Prodam viadrus

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Moznost topit drivi, uhli, koks, pelety. Duvod prodeje prechod na tepelne cerpadlo.


Prodam viadrus

Pri rychlem jednani dohoda. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jmenovitý výkon 2kW, hmotnost 2kg, objem vodního prostoru 3l, objem spalovací komory l, hloubka spalovací komory 339mm.


Kotle - viadrus - Hyperinzerce. Dřevěné pelety A peletky A- Ihned k odběru. Máme možnost až měsíců do výše 800. Kč, také pro cizince s trvalým pobytem v ČR.


Denně vyřízeno, jednoduchá smlouva, bez poplatků předem. Nevadí nám záznamy v registru SOLUS-neprověřujeme. Stroje - Kotel viadrus bazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Pro firmy, podnikatele a živnostníky nabízíme rychlé půjčky. Rošty a doplňky zabaleny v original obalu. Byl jako záložní zdroj,teď nevyužitý. Nyní asi půl roku nepoužíván.


Vše je plně funkční, spolehlivé - dosud bez záva stačí zapojit. Prodam viadrus u-2čl. Důvod prodeje je nedostatečný tah komínu. Inzerát již neexistuje.


Viadrus HERCULES ECO - článků včetně. V rámci modernizace domu jsme provedli montáž kondenzačního kotle, plynový kotel VIADRUS CLEO je ve velmi dobrém stavu dá se říct že je jako nový, před demontáží jsme provedli kompletní diagnostiku výměnu řídící jednotky, expanzní nádoby. Koupím litinový kotel viadrus nejlépe o výkonu - 36KW. VIADRUS A0C-LP Automatický kotel na tuhá paliva bez zásobníku, čl.


Vaši oglasi lahko pomagajo! Razlog: Prehod na toplotno črpalko. Dopravu mohu po dohodě zajistit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky