středa 26. února 2020

Zpětná klapka na odpadní potrubí

K tomuto jevu může docházet u nízko položených bytových prostor vlivem zpětného proudu. To je jeden z typických problémů domovní kanalizace hned vedle netěsností zapříčiněných špatným napojením. Kanalizační zpětné klapky. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod.


Pro odpadní vody bez obsahu fekálií.

Je vhodné ji osadit do potrubí všude tam, kde hrozí zpětný tok. Tvarovky pro použití v místech, kde potřebujeme zabránit zpětnému toku odpadních vod nebo proti pronikání hlodavců. Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky.


V sortimentu najdete jednoduché klapky bez aretace až po armatury s dvěma uzávěry pro odpadní vody s obsahem fekálií. Zpětné klapky mají však.

Koncová žabí klapka z PVC-U pro napojení na KG potrubí. Její výhodou je možnost ruční aretace. Klapka funguje automaticky.


REDI zpětná klapka pro vnitřní odpad DN bez aretace ZVA50PP. Masivní potrubí vyráběné z vysokohustotního polyetylénu (PEHD) ovinuté PP profilem, v profilech DN. Podobné kategorie: KG odpadní potrubí pro venkovní kanalizaci HT odpadní potrubí pro vnitřní kanalizaci Revizní kanalizační šachty Drenážní trubky a příslušenství Chráničky potrubí Výstražné folie do výkopů Drenážní systémy opti-drän FRÄNKISCHE.


Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je vložený v hrdle. Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan. Těsné klapky KPK zamezují průniku pachů do bytu z digestoří sousedů.


Je vyrobena s vnitřním závitem dle evropských. Pachutěsná zpětná klapka KPK, vzduchotěsná zpětná klapka KZK, KZK-S se síťkou proti hmyzu a KZK-U s usměrňovačem vzduchu, určené pro montáž do potrubí. Kvalitní celo-mosazná vodorovná zpětná klapka se používá jako armatura pro vodorovnou instalaci na studenou a teplou vodu. KG zpětná klapka proti vzduté vodě, venkovní průměr 160mm, SN je vhodná pro venkovní kanalizace uložené v zemi.


KG systém se spojuje na hrdla s. Díky dokonale hladké vnitřní stěně je kanalizace provedená z tohoto potrubí velmi odolná proti zanášení.

Tělo klapky je třeba instalovat horizontálně (vodorovnost zajistit ve vodorovném i příčném směru) a orientace šipek musí souhlasit se směrem průtoku. Zkušební zátka umožňuje provedení standardizované zkoušky těsnosti potrubí. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN110.


Hledáte klapka odpadni zpetna? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Ale na trhu existují i zpětné klapky pro odpadní vody bez fekálií, které.


Spätná klapka na kanalizačnú prípojku. Kvalitní zpětná klapka do digestoře se uplatní zejména u digestoří, které mají odsávání do vnějšího prostoru. Mezipřírubová zpětná klapka DN 1Buracco. Odpadní zpětná klapka pro KG potrubí 160. Hodnocení produktu:.


Obecné charakteristiky: jednoduchá konstrukce a. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky