středa 19. února 2020

Mechanické spínací hodiny

Mechanické spínací hodiny

Praktickým pomocníkem pro přesné načasování režimu vám budou spínací hodiny ( mechanické či digitální spínací hodiny do zásuvky), dále pak důležitou funkci zastoupí el. Položek k zobrazení: 1. Tato mechanická spínací zásuvka, nebo-li časovač, je ideální pro nastavení zapnutí a vypnutí jakýchkoliv elektrických spotřebičů. Je spolehlivý i ve Vaší nepřítomnosti. V kategorii spínací hodiny na DIN lištu nabízíme mechanické spínací hodiny na DIN lištu Noark a spínací hodiny digitální na DIN lištu CS4-16. Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál.


Mechanické spínací hodiny

Jak se nastavují mechanické spínací hodiny ze supermarketu? Existují třífázové spínací časové hodiny ? Množstvím rozličných funkcí a časových rozsahů zvyšují komfort ovládání. Hodiny spínacie mechanické MINI QRS, týždenné.


Minimální časový interval hodin je minut, hodiny jsou vybaveny přepínačem pro manuální sepnutí kontaktu. Využití najde v opakovaném. Elektronické relé a spínací hodiny se používají ke spínání a ovládání elektrických zařízení až do A. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Denní mechanické spínací hodiny pro zapnutí a vypnutí spotřebičů v určitém časovém rozmezí.


Mechanické spínací hodiny

Umožňuje funkci trvalého sepnutí zásuvky pomocí dvoupolohového přepínače. Tato funkce je indikována červenou LED diodou na čelní straně přístroje. Slouží pro časové spínání domácích spotřebičů.


Zapínají a vypínají v nastavenou dobu. Digitální týdenní spínací hodiny DSH - Nabízím nepoužité funkční týdenní spínací hodiny DSH-v original balení s návodem. Vnitřní záložní zdroj na 3h chodu bez napájení. Samy hlídají zapínání a vypínání světel, podle toho jak je nastavíte. Naše spínací hodiny Primera-Line zahrnují standardní spínací hodiny a digitální týdenní spínací hodiny pro interiér i exteriér.


Nezáleží na tom, jestli se jedná o digitální nebo mechanické spínací hodiny , pomáhají vám zautomatizovat váš všední den a kromě toho šetří elektrickou energii. Spínací mechanické hodiny. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pokud potřebujete zapnout nebo vypnout spotřebič v určitém časovém rozmezí, stačí nastavit hodiny a připojit spotřebič. Díky malé montážní šířce (mm) jsou ideální také k dodatečné montáži ve skříních rozvaděčů. Stykače a nadproudová relé ke stykačům.


Mechanické spínací hodiny

Výkonové jištění a spínání. Ostatní modulové přístroje. Analogové ( mechanické ) spín. Plastrové, klasické mechanické spínací hodiny.


Tento výrobek je vhodný pro spínání např. Mechanická spínací zásuvka se možností spínání za den. Týdenní spínací hodiny se zásuvkou-digitální Pomocí této digitální spínací zásuvky můžete v nastavených časech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky