čtvrtek 6. února 2020

Litinové radiátory ceník

Litinové radiátory ceník

Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv.


Litinové radiátory ceník

Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií.


Nízkoteplotní instalace s kondenzačními kotli, s tepelnými čerpadly nebo se solárními panely se budou doplňovat hliníkovými radiátory. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Litinový radiátor se vyznačuje dlouhou tepelnou setrvačností při předávání tepla do okolí.


Hlavním představitel těchto radiátorů na našem trhu jsou radiátory viadrus známé jako radiátor viadru, kalor. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Tyto bloky se pak vzájemně sestavují v otopná tělesa, vsuvkami podobně jako litinové články. Designové kryty na radiátory.


Cena krytu závisí na jeho velikosti a typu výplně. Radiátory se zpravidla umisťují před okenní parapety. Pokud si chcete udělat předběžný výpočet ceny malířských prací, myslete na to, že ceny jsou stanoveny tak, aby odpovídaly reálné místnosti s okny i dveřmi a tedy se od celkové spočítané plochy tyto prvky již neodečítají. Nadstandardní povrchové úpravy a barvy pro litinové radiátory Laurens.


Cena za nadstandardní povrchovou úpravu nebo barvu litinového retro radiátoru se stanovuje vždy na základě konkrétní poptávky a konstrukčně-technických možností radiátoru. Litinové radiátory na čistě elektrický provoz jsou na dotaz. Stále častěji nahrazují velké litinové radiátory , které obsahují až 3× více vody.


Deskové radiátory slouží k vytápění nejrůznějších místností při nízké venkovní teplotě. Díky kompaktním rozměrům se KORADO RADIK rychle nahřejí i ochladí. Nedochází tak k přetápění. Proto dbejte na to, aby zdi, na kterých budou radiátory zavěšeny byly z pevného a plného zdiva nebo v případě varianty s nožičkami byly podlahy dostatečně silné. Kvalitní litinové radiátory.


Z tohoto důvodu nejsou konzoly na zeď v. Přijďte se podívat na litinové radiátory v PRAZE a BRNĚ. Poradíme Vám s výběrem vašich nových litinových radiátorů. Doprava zadarmo po celé ČR. Hliníkové radiátory jsou lehké, odolné proti korozi, mají perfektní tepelnou vodivost a jsou snadno regulovatelné. Starý nezateplený dům s chladnými kamennými stěnami a mírnou vlhkostí stěn, která ale obývání nevadí.


V takovém prostředí začaly plechové radiátory rezavět během let. Námi povrchově upravované litinové radiátory najdete v nabídce většiny renomovaných topenářských velkoobchodů po celé republice. Naše firma s úspěchem dodávala radiátory na význačné stavby po celé ČR.


Zajímavý je vývoj skladby našich zákazníků. Jestliže dříve byli investory převážně školy, vojenské. Boční kryty, profilované ve tvaru oblouku, lámou syrovost plochých povrchů a rovných linií. Prodám litinové radiátory , 1ks 40m a 1ks 90m, zcela funkční, netekly,právě vymontované, měním kvůli rekonstrukci. K ním přidám ještě 1ks malý radiátor, který byl na půdě.


Spiral s vysokým výkonem a dlouhou životností. Oblíbené retro radiátory vyrábíme ve variantách na zem nebo na zeď. Pořízení nového deskového radiátoru (radši ani nezmiňujeme drahé designové radiátory ) včetně montáže plus demontáž starého radiátoru a jeho odvozu je finančně velmi náročné, ovšem radiátor nemáme jen jeden.


Navíc deskové radiátory nedosahují takového výkonu, jako litinové a samozřejmě mají kratší životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky