pondělí 17. února 2020

Technický líh požití

Technický líh , denaturovaný líh nebo denaturovaný ethanol. To všechno jsou názvy pro jednu kapalinu. Typickým rysem této kapaliny je čirost, bezbarvost a alkoholový zápach.


Výroba a prodej Denaturovaný etanol má různé třídy. Proti náhodnému požití obsahuje hořkou odpuzující látku. Nepředstavuje riziko pro životní prostředí a je lehce odbouratelný v biologických čističkách odpadních vod. Na vzduchu se rychle odpařuje bez zanechání viditelných stop. Je vyráběn mikroby, které jsou v nádobách s rostlinnou drtí.


Mikroby se živí cukrem z této drti a jejich. Severochema technický líh , l. Požití některých látek je neškodné, avšak pokud si nejste jisti, vždy okamžitě kontaktujte lékaře nebo Toxikologické středisko. EZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení (ES) č. Podobně technický líh jako palivo do lihových vařičů. Pozor jsou to nebezpečné hořlaviny a jejich výpary se velmi snadno vznítí ! Líh technický podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Příslušná určená použití látky nebo směsi a. Používá se zejména jako ředidlo a čistič palivo pro lihová topidla a vařiče.


Požití : Je-li postižený při vědomí a bez křečí, dát mu vypít asi l vlažné vody a drážděním hrdla vyvolat zvracení. Náhodné požití na úrovni nebezpečnosti pro zdraví není pravděpodobné. Ovšem my máme na mysli ten pro technické použití.


V lékárně pak můžete zakoupit technický líh nebo sloučeninu zvanou lihobenzin. Jsou v něm přidána aditiva, aby se nemohl pít a tudíž ani použít ke. Všechny informace o produktu Ředidlo a rozpouštědlo LÍH TECHNICKÝ 1l, porovnání cen z internetových obchodů,. Tip pro vás (6) Tip pro vás Nezapomeňte dokoupit (6) −. Není určen ke konzumaci, přípravě nápojů a poživatin. Skladovat v původním obalu mimo dosah ohně a tepla.


Doba skladovatelnosti min. Nejzávažnější nepříznivé fyzikálně-chemické účinky Vysoce hořlavá kapalina a páry. Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. Objednávky na líh technický přijaté do 17.


Pro nové zákazníky není líh technický momentálně k dispozici. V případě dostupnosti budeme dodávat výhradně našim distributorům, kterými. Denkmit technický líh je vhodný pro víceúčelové využití v domácnosti, v dílně nebo venku. Lze ho využít jako zápalnou látku pro přípravu fondue a pro kempingové vařiče, do ostřikovačů na ochranu.


Použijte vhodné osobní ochranné pracovní prostředky. Zajistěte účinné větrání pracoviště. Pouze pro profesionální použití. Denaturovaný ethanol (též denaturovaný líh ) je ethanol, ke kterému byla přidána aditiva, aby se zabránilo jeho pití. Někdy bývá též obarven.


Vzhledem k široké škále průmyslového využití denaturovaného. Pro technické účely, do brzdové soustavy nákladních automobilů, odmašťování a odstraňování nečistot, k ředění lihových barev, k pálení například ve vařičích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky