úterý 4. února 2020

Wilo star z nova návod

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


This circulator is suitable only for drinking water. Pump for pipe installation, blocking-current proof synchronous motor with high starting torque. Brass pump housing, Noryl impeller, ceramic shaft.


Wilo STAR Z NOVA T čerpadlo nové generace. Jedná se o vysoce účinné oběhové čerpadlo se synchronním motorem, které díky extrémně nízkému příkonu 3-wattu umožňuje oproti starým modelům dosáhnout až úspory elektrické energie. We stock a huge range of Wilo products and have over 20Plumbing, Heating and Bathroom products available in total. Data See name plate or Wilo catalogue for further information. Pre þ al ie údaje pozri typový tátok alebo katalóg Wilo.


WILO STAR Z NOVA oběhová čerpadla vhodné pro pitnou vodu. WILO STRATOS MAXO-Z mokroběžná čerpadla na dotaz. WILO VEROLINE IP-Z suchoběžné oběhové čerpad. Dal í údaje viz typový títek nebo katalog Wilo. Installation and operating instructions Wilo-Star-Z NOVA English 4. ApplicationPrinciple of operation The pump is intended for pumping potable or process water in a circulation system.


SK Návod na montáž a obsluhu. Pumpe für Rohreinbau, blockierstromfester. Rychlé elektrické připojení bez nástroje díky konektoru Wilo. Szybkozłącze elektryczne z wtyczką Wilo -Konektor. Lesen Sie diese Anleitung vollständig.


CZ Návod k montáži a obsluze RUS LV Uzstdšanas un ekspluat. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Technický list na stiahnutie.


Před zahájením instalace si tento návod. Star - Z je určeno pro provoz s. Toto oběhové čerpadlo je vhodné jen pro pitnou vodu. A bemutatott termék megvásárolható. Instrukcja montażu i obsługi. Secondary hot water circulation pump, glandless pump.


Wilo Star Z NOVA , Wilo Star Z NOVA A, Wilo Star Z NOVA С. Caution: Indicates possible risks to the pump or other items. Note: Highlights tips and information. Dimensions are given by way of illustration and do not commit Wilo SE liability. Our commercial department is at your disposal to give you the valid technical documents.


V balení je dost slabý návod , nutno stáhnout z webu w. DRŽBA TLAKOVÉ NÁDOBY : Hodnota tlaku v nádobě má být o MPa (baru) nižší, než je. Běžné domácí vodárny jsou vybaveny nádobou, která se stará o udržení tlaku v domovním rozvodu vody. Tlak se přitom pohybuje nejčastěji.


A secondary hot water, and drinking water, pump.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky