úterý 15. října 2019

Ventilátor radiální

Na dotaz je možné dodat ventilátor v provedení nerez, dvourychlostní motor nebo ventilátor lakovaný dle vzorníku RAL. Malé radiální ventilátory jsou vhodné pro odvětrání wc a koupelen. Jednootáčkový radiální ventilátor do koupelny s kuličkovými ložisky ve verzi standard.


Ventilátor radiální

V balení pouze ventilátor a přední kryt. Instalační krabici se zpětnou klapkou pro nástěnnou nebo zapuštěnou. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. SOS electronic je autorizovaný distributor EBM-PAPST, SUNON.


Představili jsme vám základní typy potrubních ventilátorů, ale v nabídce máme další varianty. S trochou nadsázky bychom je mohli označit za “křížence” axiálních a radiálních ventilátorů. Mají od každého něco a jsou skvělou volbou, pokud vám nevyhovuje axiální, ani radiální ventilátor. Na rotoru je osazen vlastní ventilátorový systém, který může být axiální, radiální , diagonální, diametrální nebo tangenciální.


Ventilátor radiální

Vhodné pro větší, nebo několik místností. Ventilátor obsahuje motor, složený z rotoru a statoru. Radiální potrubní ventilátor , DN20 jednofázový, průtok 1. Kompaktní, prostorově nenáročný přístroj. Náš e-shop funguje bez omezení. Lze instalovat v libovolné poloze.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Volba radiální ventilátor k provozu na jiných než standardních podmínek vyžaduje úpravu jak statického tlaku a síly. Při vyšší než standardní výšky ( hladiny moře) a vyšší než standardní teplota, hustota vzduchu je menší než standardní hustotu. Korekce hustoty vzduchu musí počítat pro odstředivé ventilátory.


Ventilátor radiální

Výkonný radiální průmyslový ventilátor O. ERRE CAA-610-2T, odolný působení kyselin a jiných chemických látek. Odolnosti uvedené v souboru v příloze. Základem je tepelně a protihlukově upravený ventilátor snášející vysoké teploty vybaven termostatem pro automatické spouštění. Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Na rozdíl od axiálního ventilátoru má radiální ventilátor více lopatek, které jsou umístěny po obvodě oběžného kola a sání vzduchu probíhá v ose ventilátoru, výfuk pak kolmo na osu.


Nástěnný axiální ventilátor EDAV Ekonovent je vybaven skříní, která je vyrobena z ocelového pozinkovaného plechu opatřeného černám lakem. Malý střešní ventilátor , velmi lehký, použitelný i pro střechy s velmi nízkou nosností. Axiální ventilátor EDAV je v. Bez pláště vyfukuje radiální ventilátor vzduch radiálně z lopatkového kola ven.


Kryt ventilátoru z pozinkované oceli. Pokud hledáte vysokou kvalitu produktů a jedinečný design, je ventilátor HELIOS (z Německa) tou správnou volbou. Potrubní ventilátor radiální , pr.


VENTILÁTORY DO POTRUBÍ – v našem e-shopu, VENTILÁTOR –VENTILÁTORY. Využívají se pro přívod nebo odtah vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky