úterý 15. října 2019

Toshiba suzumi plus rasb10n3kv2e1

Изпратете запитване за. Suzumi Plus – Ve jménu filtrace a úspor energie. Inverterová klimatizácia s tepelným čerpadlom. Výkon chladenia je 5kW. V létě lze klimatizaci používat.


Szakértőink segítenek, NEM CSAK EGY WEBÁRUHÁZ VAGYUNK! Použití v provedení split nebo multisplit (mimo 18) Rozsah až kW chladícího výkonu. Automatický restart, servisní diagnostika. Elegantní zcela hladký krycí panel zamezující usazování. Split Type Air Conditioner.


Also for: Ras-10n3av2-e, Ras-b13n3kv2-e, Ras-13n3av2-e. RAS-B10N3KV2-E Air Conditioner pdf manual download. W a je určený pre miestnosť s rozlohou do cca m 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Model SUZUMI PLUS RAS-B13N3KV2-Eje invertorovou klimatizací s vysokou účinností při provozu v částečném zatížení, při kterém pracuje většinu provozní doby.


Jednotka SUZUMI PLUS disponuje samočistící funkcí, která po ukončení provozu chlazení vysuší výměník vnitřní jednotky. Kromě této funkce má jednotka i filtrační systém IAQ a řadí se do energetické. Уникалната хибридна конструкция. IAQ čistí vzduch v miestnosti pomocou enzýmov. Системата за филтриране IAQ на Тошиба предлага.


Predstavuje dokonalý univerzálny model. Jedinica koja osvaja modernim, jednostavnim dizajnom - Opremljena IAQ filterskim sustavom za pročišćenje zraka. Visoka razina energetske efikasnosti uz pristupačnu cije.


Vnitřní nástěnná jednotka pro multi-splitová řešení klimatizace. Toshiba Подходящ за помещения с квадратура до: кв. When the air conditioner will shut off by the user, the internal fan will remain active for a small period in order to dry the heat exchanger coil from any moisture and then turns off automatically. Její výkon je 5kW na chlazení a 2kW pro topení.


Rozsah pracovních teplot je od -až do stupňů. Vrlo visoka učinkovitost s koeficijentima energetske učinkovitosti iznad Dvostruko-rotacijski kompresori s maksimalnom energetskom učinkovitošću Single ili multi instalacija Srebrni panel kao opcija Ekološki rad Bez fine prašine Bez COEkološki prihvatljiv radni medij R410A Zrak kao izvor energije u režimu grijanja Perivi filteri za prašinu koji prekrivaju cijeli izmjenjivač. TOSHIBA IAQ που βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, αποτρέπει το σχηματισμό μούχλας και μυκήτων, αποσυνθέτει τον καπνό. Modern stylish and compact design. Weekly timer with freely programmable settings per day and different programs per week (optional).


The provide remote control is a wireless type which can be used as a wired. КОНТАКТИРАЈ ГО ПРОДАВАЧОТ. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky