pátek 18. října 2019

Prodám elektrický kotel

Prodám elektrický kotel

Prodám elektrický kotel Prother Ray 9K asi 6let starý, a bojler Dražice OKC125NTR asi roky starý, cena za vše 13. V současnou chvíli je kotel naskladněn nebyl kontrolován. V případě zájmu jsme schopni do dnů zkontrolovat a uvést do plně funkčního.


Výrobník filtrované kávy a čaje. Bližší údaje kotle neznám, ale v případě zájmu je vyhledám a sdělím. Prodám použitý elektrický kotel ústředního topení.


Prodám cca roky starý kotel s přestavbou kovarson. Hořák ma výkon 7-kw. Funguje bez jakýchkoliv problémů. Bude se demontovat max do dnů. Ke kotli vše potřebné včetně ŘJ.


Prodám elektrický kotel

Důvod prodeje je nevhodné řešeni umís. Rozměry D63cm H85cm V85cm. Zavesne provedeni,zobrazeni teploty a tlaku otopne vody,diagnostika,vestavene cerpadlo a expanzni nadoba,moznost automatickeho odpinani vykonovych stupnu v zavislosti na zatizeni domaci el.


Elektrický kotel Electra Light lze ovládat pokojovým termostatem. Malými rozměry se vyznačuje další elektrický kotel Electra Mini. Jde o velice spolehlivý výrobek.


V základní výbavě se dodává bez expanzní nádoby a čerpadla. Toto příslušenství však není problém dokoupit a připojit. Electra mini je vhodný jak pro běžné systémy vytápění, tak své využití.


Pro více informací o výběru elektrického kotle se můžete podívat na náš článek Jak vybrat elektrický kotel ? Samozřejmostí jsou bezpečnostní pojistky a prvky chránící vás i kotel. Dle uživatelských recenzí není tomuto modelu co vytknout. Jedná se o levný a spolehlivý elektrický kotel , který vaše nároky hravě uspokojí.


Chtěl jsem jej instalovat na přitápění nočním proudem, ale přecházím kompletně na jiný druh vytápění. Prodám varný elektrický kotel Prodám varný elektrický kotel. Německé výroby v dobrém stavu plně funkční. Pří zákupně zboží dostanete daňový doklad. Navíc nové čerpadlo a směšovač.


Plynové spotřebiče, kamna, kotle. Prodam roky pouzivany plynovy kotel Junkers. Protože jsme s projektantem řešili také elektrický příkon domu, pátral jsem, zda uvedený kotel dovolí snižovat operativně výkon, například pouhým odpojením. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Plně funkční, nepoškozený, v perfektním stavu. Prodáme elektrický kotel s nepřímým ohřevem (s duplikátorem) ALBA Standard. Kotel je velmi zachovalý a lze jej vidět na naší adrese, Přístavní 2 Praha - Holešovice.


Nástěnný elektrický kotel ATTACK ELECTRIC EXCELLENT 2 kW je určen na topení ve vytápěcích soustavách s nuceným oběhem a ohřevem TUV. Ohřev topné vody probíhá za pomoci jednoho, dvou nebo tří topných těles o výkonu kW. Přednosti: Vysoká účinnost až Výkon: kW Pohodlné nastavení a ovládání. V dobrém stavu,plně funkční. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Prodám čtyřkolový stabilní elektrický skútr, který byl pouze několikrát použit. Skútr je vhodný pro osoby se sníženou pohybovou schopností, sedadlo je zcela otočné s odklopnými područkami a tak umožňuje snadné nasedání a vysedán.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky