čtvrtek 24. října 2019

K+k autoservis

Náš vztah k automobilům a motocyklům je všeobecně známou věcí. Stejně jako zvyk na čistotu a pořádek. Můžeme zodpovědně říci, že přístup k vozidlu v oblasti údržby a servisu, určuje jeho životnost a spolehlivost. Našich zákazníkov si dlhoročne udržiavame nielen kvalitnými službami, ústretovým prístupom ale i cenami, ktoré sú pre našich klientov viac ako prijateľné.


K - autoservis , VÁŠ AUTOSERVIS Sme sieť nezávislých, profesionálnych autoservisov pôsobiacich nielen na Slovensku.

Kliknite na sieť autoservisov a nájdite si svoj autoservis. Autoservis Hořice KK Team je tu pro vás. Kompletné prehliadky, servis a opravy osobných a úžitkových motorových vozidiel.


MECHANICKÉ PRÁCE - kompletné opravy a výmeny - opravy motorov, prevodoviek, podvozkových častí - kompletné generálne opravy - kontrola a výmena výfukových častí - výmena rozvodových remeňov a reťaz. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Odtahová služba autoservisu KK team Hořice v akci.

Neváhejte nás oslovit, pomůžeme s odtahem i vám. Veškeré služby kolem oprav automobilů a péče o ně. USNESENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY, ze dne 16. Vozidla k opravám nadále přijímáme, ale za zvýšených ochranných podmínek. Provádíme servis vozidel osobních i užitkových Servisní prohlídky vozidel v záruce Jsme nezávislý servis pro vozy: RENAULT,DACIA,PEUGEOT,CITROEN,ŠKODA,VOLKSWAGEN,AUDI,SEAT.


Jsem rá že Vás mohu uvítat na stránkách našeho autoservisu. Náš autoservis Vám nabízí komplexní služby pro Váš automobil. Disponujeme moderním vybavením, diagnostickým zařízením atd.


Ke každému zákaznikovi máme osobní přístup a zakázku realizujeme za co nejpříznivějších cen. KK autoservis je moderně vybaven autoservis zaměřen na osobní a lehké užitkové vozy všech značek dostupných na našem trhu. Dále našim zákazníkům poskytujeme veškeré pneuservisní práce pro automobily a motocykly. Naše nově vybudované zázemí slouží k plnému uspokojení všech potřeb našich zákazníků.


Napíšte hodnotenie k tejto prevádzke ako prvý. Najděte jej na mapě, nebo podle PSČ snadno a rychle na Pneuservisy. Podívejte se na službu v jednotlivých krajích. Poté převzal vedení společnosti jeho syn Karel Kačmáček junior.


K opravám vozidel využíváme značkové díly, které jsou kvalitou zcela srovnatelné s díly originálními, avšak nesrovnatelně levnější.

Za dobu naší existence jsme opravili hodně vozů a potěšili spousty zákazníků. Odhanutí problému, ceny opravy a průběžné informování o stavu zakázky je pro nás samozřejmostí. Mechanické, karosářské opravy, pneuservis. O nás Máme více než deset let zkušeností s kompletním servisem osobních vozidel všech značek.


Přinášíme alternativní řešení pro majitele vozidel, kteří nechtějí servisovat své vozy ve značkovém servisu, ale požadují kvalitu a spolehlivost za optimální ceny. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. Náš Individuálny prístup k zákazníkovi je základ budúcej spoločnej spolupráce a vzájomnej spokojnosti.


Každý zákazník je pre nás dôležitý, bez ohľadu, či príde s drobnosťou, alebo s vážnym problémom. Hlavným cieľom je, aby ste sa k nám vrátili, boli spokojní a šírili o nás dobré meno. V čom Vám vieme pomôcť?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky