úterý 8. října 2019

Elektrické struhadlo tefal

Náš sortiment FRESH EXPRESS zjednodušuje a urýchľuje každodennú konzumáciu zeleniny. Umožňuje pohodlne strúhať, krájať, rezať na kocky a iné. Fresh Express si bez problémov nájde miesto na kuchynskom pulte vďaka svojim kompaktným rozmerom a štýlovému vzhľadu. Od základného krájania po.


Tento mixér, nebo-li elektrické struhadlo má bubínků pro funkcí. Hravě zvládne hrubé i jemné strouhání, tenké plátky a krájení.

Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Zamilujete si jeho kompaktné rozmery a širokú škálu funkcií, ktoré dokáže zastúpiť. Budete s ním moci připravovat ty nejpestřejší saláty.

Elektrické struhadlo Concept. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno.


Je prevedený s červenými metalickými časťami a farebne rozlíšenými nadstavcami. Využijete ho pri príprave šalátov, krájaní syra alebo pri strúhaní zemiakov, pri príprave zemiakových placiek. Uľahčia vám prípravu najrôznejšie pokrmov aj výrobu strúhanky. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Vybrať si môžete aj z rôznych nadstavcov.


Vysoce kvalitní výměnné nástavce s nožem z nerezu pro rychlé a snadné dekorativní krájení. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Servírovanie priamo na tanier.


Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pri kúpte si vyberajte modely, ktoré sú vybavené dostatočným počtom nadstavcov. Vďaka nim môžete využiť elektrické strúhadlo na zemiakové placky, sekanie orechov, strúhanie kapusty, ale aj na prípravu strúhanky.


Určite tiež doma organizujete raz za. Kompaktní pomocník s moderním designem do každé kuchyně, funkcí strouhání brambor (pro přípravu bramboráků), hrubé strouhání, jemné strouhání, krájení na tenké plátky, strouhání sýru, široký plnící otvor, ergonomický tvar, suroviny padají přímo do misky, příkon 2W, prostor pro uložení přívodní šňůry, jednoduché čištění, metalicky červený. Disk se struhadlem na hranolky 3. Snadná údržba Jedna jako druhá Usnadněte si každodenní práci v kuchyni a přitom si užívejte dokonalé.


Vyberajte si Strúhadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Tefal struhadlo s krytem proti poškození nebo poranění pochází k kolekce Ingenio. Struhadlo si můžete pohodlně opřít o misku a strouhat.


Neobsahuje BPA ani ftaláty, ochrání přirozenou chuť potravin snadno se čistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky