úterý 29. října 2019

Lopatkový průtokoměr

Lopatkový průtokoměr

Měření kapalné veličiny v uzavřeném potrubí se uplatňuje největší měrou v průmyslové praxi pro sledování toku tekutin, správné dávkování a vyhodnocování vynaložených energií. Lopatkový průtokoměr je jednodušší a levnější varianta turbínkového. Turbína je nahrazena lopatkovým kolem. Princip je takový, že měřená látka vtéká do trysky, která je umístěna v měřicím zařízení – bubnu. Ten je složen ze částí.


Médium nejprve zaplaví první část, ta je pak svou tíhou nucena. Mechanický průtokoměr FPW s lopatkovým kolem, který je vyráběn ve verzi FPW 0 FPW a FPW 2 představuje alternativní řešení pro průmyslové měření elektricky nevodivých kapalin, pro jejichž měření nelze použít naše indukční průtokoměry. Snímač dává k dispozici zesílený pulzní signál odpovídající rychlosti proudění. Jednoduchý a spolehlivý lopatkový průtokoměr typu F3. MKDIG Indikátor průtoku s lopatkovým kolem typové řady DIG.


Průtokoměr s lopatkovým kolem -frekvence výstup DF-H. Bez těchto částic nemůže průtokoměr tohoto typu pracovat. Zajistí vysokou přesnost měření po celou dobu jejich životního cyklu.


Své uplatnění najdou zejména v komerčním sektoru. Je určen k měření v čistých neutrálních nebo agresivních kapalinách. Teplotní hmotností průtokoměr zjišťuje průtok podle hmotnosti, a ukáže vždy stejnou hodnotu bez ohledu na teplotu a tlak. Turbine Flow Meters The turbine meter can have an accuracy of 0. It is a very accurate meter and can be used for clean liquids and viscous liquids up to 1centistokes.


Na úvod kapitoly je uveden čas potřebný k prostudování látky. Pokud se potřebujete spolehnout na osvědčenou a důvěryhodnou technologii s oběžným kolem, pak vždy uděláte správně, když si vyberete lopatkový průtokoměr DFT. Modulární konstrukce této série vytváří systém univerzálně aplikovatelný, ekonomický a prostorově úsporný. Snímač průtoku 7je možno připojit k libovolné zobrazovací jednotce Badger Meter.


Tento lopatkový průtokoměr nepoužívající magnetickou vazbu umožňuje přesný odečet jak okamžitého tak i celkového průtoku. V nabídce je množství druhů snímačů pokrývajících široký rozsah světlostí potrubí, tlaků a teplot. Klapkový průtokoměr V trubici je zabudována otočná klapka, kterou nadzvedává proud kapaliny tím víc, čím je rychlost proudění kapaliny větší. To se otáčí tím rychleji, čím je. Tento pohyb se přenáší na běžec potenciometru.


Odolný sytém v sobě zahrnuje lopatkový průtokoměr a dva snímače teploty. Jeden ze snímačů je montován přímo na těleso senzoru průtoku. Tyto minimalizované spoje zjednodušují instalaci a šetří čas.


Rádi vám dodáme také vybavení určené k měření a regulaci průtoku, například digitální průtokoměr , turbínkový průtokoměr nebo lopatkový průtokoměr. Prohlédněte si naši nabídku. Společně najdeme to pravé řešení také pro měření a regulaci teploty, hustoty, vodivosti či jiných fyzikálních veličin. Na základě principu činnosti tohoto průtokoměru rotorek nemůže falešně indikovat průtok v situacích, kdy skutečně neprotéká žádné médium. Jakmile se jednou RFS nastaví požadovaný spínací bo průtokoměr přepne do stavu.


E-direct nabízí senzory a měřicí techniku pro měření a detekci mnoha procesních parametrů: hladina, tlak, průtok, teplota a analýza. Kobold – staronový hráč na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky