úterý 8. října 2019

Ovládání topení na dálku

Ovládání topení na dálku

Ovládat vytápění objektu na dálku lze dnes velmi jednoduše pomocí telefonní GSM sítě. Toto všechno dokáží dálkově. RITcontrol SW program umožňuje vzdálené ovládání široké řady domácích i průmyslových kotelen.


Ovládání topení pomocí stykačů Pro elektrické topení je typické, že do rozvaděče je přiveden signál HDO. Zkratka znamená hromadné dálkové ovládání a jeho zapojení způsobí odpojení topení v době VT (vysoký tarif, který pro přímotopy trvá denně celkem hodiny). Díky bezdrátové technologii je instalace opravdu jednoduchá a umožňuje ovládání dalších technologií v domě, například zavlažování na zahradě, osvětlení, bazénu apod. Sada bezdrátových termohlavic určených k přimotování na váš radiátor, kterou lze ovládat z domova nebo i mimo něj jen pomocí chytrých zařízení (telefon, tablet, chytrá TV).


Nastavte si teplotu vašeho domu nebo chaty dopředu a na dálku. GSM regulace topení GSM komunikátory pro regulaci topení mají v sobě SIM kartu díky, které zasláním SMS povelu nebo zavoláním na jeho číslo můžete zapínat či vypínat vaše topení. Systém GSM EXEO vyniká i příjemným a intuitivním ovládáním, kde systém můžete ovládat i pomocí mobilní aplikace.


Inteligentní topení , popřípadě chlazení, reguluje teplotu na úrovni jednotlivých místností naprosto samostatně. GSM Exeo Set pro ovládání topení na dálku. Zná perfektně chování každé místnosti a ví, kdy má zapnout a kdy vypnout, aby v určenou dobu měla místnost požadovanou teplotu.


Bere v potaz státní svátky, pozná nepřítomnost a perfektně spolupracuje s tvou stínící technikou. Spojením termostatu a mobilního telefonu vznikl unikátní systém regulace požadované teploty na dálku. Pomocí zprávy SMS je možné dálkově ovládat topení např. Zapnete topení předem a přijedete už do vyhřátého objektu. Současně vám termostat odpoví přes mobilní telefon, zda kotel topí nebo netopí, a. Srdcem chytré kotelny je Inteligentní předávací stanice tepla RITbox pro rychlou a snadnou montáž.


Ovládání topení na dálku

This video is unavailable. WiFi ovládání spotřebičů přes internet. S rozvojem mobilního internetu a klesáním cen internetových technologií se začíná velmi rychle zpřístupňovat velké množství způsobů jak na dálku ovládat různá zařízení nebo sbírat data a měřit veličiny. Dálkové ovládání topení je v zimním období velice praktická záležitost.


Představte si, že se vracíte domů po týdnu z hor. Až na místě, když si chcete dát horkou sprchu, si ovšem uvědomíte, že je vlastně nejprve nutné byt rozehřát. V takovém případě byste se nejspíše nejraději vrátili do vytopeného auta. Uživateli poskytuje snadné ovládání vytápění, nezávisle na tom, kde se momentálně nachází – přímo v objektu anebo na cestách mimo něj.


Ovládání topení na dálku

Sada pro ovládání vytápění pomocí chytrého telefonu. Aplikace je založena na technologii WGI. VYUŽITÍ: Sada obsahuje bezdrátové termostatické hlavice, které se instalují na ventily topných těles (radiátorů). Měří teplotu v místnosti a odesílají ji d. GSM ovládání topení – jednoduché ovládání teploty na dálku.


Než pojedete, zapnete si mobilním telefonem topení a nastavíte si dálkově teplotu, jakou chcete. Druhý díl videa o programu Team Viewer, který se zaměřuje na ovládání jiného počítače. Na videu je předváděn přístup ke vzdálené ploše. Existují mnohá jiná lépe natočená.


Ovládání topení na dálku

Kromě hlavních funkcí jako je chytré ovládání topení přes telefon vždy potěší něco navíc. Chytrý termostat Aluzan umí ochránit vaše topení na chatě před zamrznutím, má dětský zámek, lze i uzamknout na dálku. Ovládat jej samozřejmě může i více osob, není vázán na jeden chytrý telefon. Radiátory a další tělesa lze nyní ovládat na dálku pomocí Smarther termostatu WI-FI a aplikace BTICINO THERMOSTAT v mobilu nebo tabletu. Tímto způsobem lze řídit několik různých instalací, z nichž každá může obsahovat až čtyři termostaty s vlastními nastaveními.


Zapínání topení nebo bojleru na dálku. Modul se připojuje přímo na rozvod 230V z nějž je napájen. Výstupní RELE spíná přímo přivedených 230V. Při zapojování ovládaného.


Lze tak ovládat další spotřebiče. I vy můžete ovládat a kontrolovat své spotřebiče na dálku a zároveň být informováni v případě vzniku neobvyklých událostí. Orientujeme se na nabídku zboží a služeb pro bezdrátovou domácí automatizaci a také řešení pro inteligentní domy a správu budov. Tato sada obsahuje bezdrátové termostatické hlavice, které se instalují na ventily topných těles (radiátorů).


Na chalupe uz nekolik let bez problemu pouzivam system od spolecnosti BMR. Nejdriv s ovladanim pres GSM, pote co jsem dodelal inter. Ovládání je vhodné také pro vstupní systémy, kdy pouze prozvoněním (jen z naprogramovaného čísla) otevře dveře, závoru, parkovací zábranu, vjezdobou bránu a pod. Startovací sada pro chytré ovládání vytápění domácnosti pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Velkou výhodou produktů iNELS je snadná instalace – to platí i pro tento termoregulátor.


Stačí totiž speciální chytrou krabičku propojit pomocí LAN kabelu s vaším routerem a jednotlivé hlavice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky