pátek 11. října 2019

Ruční pumpa paliva se zpětným ventilem 10mm

Ruční pumpa paliva se zpětným ventilem 10mm

POPIS : Čerpadlo má zpětný ventil, aby se zabránilo zpětnému toku paliva. Kč bez DPH 16Kč vč. Pumpička paliva ruční FI 10mm 1Kč. Gumové ruční čerpadlo, přečerpávač paliva se zpětným ventilem.


Ruční pumpa paliva se zpětným ventilem 10mm

Vývody hliníkové 10mm Komentáře. Dosud nebyl přidán žádný příspěvek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vyrobená z vysoko kvalitní gumy. Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Kraftstoff-Rückschlagventile werden in Kraftstoffleitungen eingebaut.


Besonders bei langen Standzeiten nach Abstellen des Motors. Die Nachrüstung erfolgt problemlos. Zlín, cena 2Kč, od mikkro0na Sbazar. Konce jsou o průměru 8mm a jsou. Ruční gumová pumpička na palivo 8mm.


Sací potrubí je posuvné – teleskopické. Pumpa je vhodná k čerpání olejů a nafty. Závit upínacího šroubu je standardní se šroubením na víku od sudu: nebo. Rucni pumpa na palivo najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Univerzální ruční přečerpávač se zpětným ventilem a propojovacími trubkami o průměru mm. Součástí je praktická hadice o délce m. Najde využití v každé dílně. Balónek - na čerpání nafty se zpětným ventilem - inzerce, prodám Prodám nový pomocný balónek pro čerpání nafty pro diesel motory. Magg přečerpávací hadice 180cm samonasávacím ventilem č. U motorových pil a motorového nářadí STIHL s palivovým čerpadlem je usnadněno startování a snížený.


Palivová pumpa na benzín V (Made in USA). Tento produkt již není v nabídce. Ventil, palivové čerpadlo PIERBURG 7. Buďte první, kdo zahájí tuto diskuzi. Vyrobeno z vysoce kvalitní gumy a hliníku. V palivová pumpa na benzín, zubové čerpadlo s regulací odolné vůči.


Ruční pumpa paliva se zpětným ventilem 10mm

Obousměrná pumpa na nafukování balónků Obousměrná ruční pumpa TWIN šetří. Průzor, ruční čerpadlo TRUCKTEC AUTOMOTIVE 01. Je určená zejména pro vozidla s opotřebovaným původním.


KENT Hrdlo bezpečnostní palivové nádrže bez uzávěru pr. Multifunkční ruční pumpa na benzín, olej. Potřebný podtlak přístroje se vytvoří ručním pumpováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky