středa 9. října 2019

Diagonální ventilátor

Diagonální ventilátor

Ventilátor obsahuje motor, složený z rotoru a statoru. Na rotoru je osazen vlastní ventilátorový systém, který může být axiální, radiální, diagonální , diametrální nebo tangenciální. Rozlišujeme několik základních druhů ventilátorů – axiální, radiální, diagonální nebo tangenciální.


Jednotlivé druhy se liší svým účelem využití, použitými materiály či mechanickými vlastnostmi. Potrubní diagonální ventilátory TD Mixvent jsou určené pro montáž do kruhového potrubí. Diagonální jednofázový ventilátor do potrubí, DN 40 průtok 3. Extrémně vysoká účinnost pro minimální náklady na energie.


Velmi tichý díky optimální aerodynamice. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. S trochou nadsázky bychom je mohli označit za “křížence” axiálních a radiálních ventilátorů. Mají od každého něco a jsou skvělou volbou, pokud vám nevyhovuje axiální, ani radiální ventilátor. Axiální ventilátory se speciálně tvarovanou vrtuli tzv.


Diagonální ventilátor

Lineo (výrobce Vortice) je plastový ventilátor s diagonálním oběžným kolem určený pro zabudování přímo do potrubní trasy. Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů. Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz.


Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Vysoce účinný potrubní ventilátor , z jakostní umělé hmoty, včetně integrované montážní konzoly.


Tlakově výkonné diagonální oběžné kolo s následně zařazeným statorem pro vysoký průtok. Výhodně lze při instalaci do podhledu použít flexohadice, tvarovky, rozváděcí skříně a talířové ventily. JETLINE 1diagonální potrubní ventilátor. Svým jedinečným designem dosahuje diagonální ventilátor vysokého výkonu za relativně nízké spotřeby energie a nízké úrovně hluku. SILENTUB SILENTUB je malý axiální ventilátor určený pro montáž do krátkého potrubí s přijatelnou tlakovou ztrátou.


Vyznačuje se extrémně nízkou hlučností 2dB(A), kterou zaručuje unikátní, patentově chráněné řešení motoru a jeho uložení, absorbující veškeré vibrace, které by se mohly přenášet do stavebních konstrukcí. Krbový ventilátor KV3- pro až místností. Dále je nutné zajistit, aby ventilátor nenamrzal a nestékal do.


Skříň ventilátoru je vyrobena plastu a osazena kruhovými nástavci pro co nejsnazší montáž. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Extra tichý diagonální ventilátor určený do potrubí - univerzální připojení pro průměr 1a 125mm.


Montáž v libovolné poloze. Dvourychlostní ventilátor. Možnost demontáže motoru bez nutnosti demontáže potrubí. Vhodný pro toalety, koupelny, komerční aplikace.


Diagonální ventilátor

Na tomto webu jsou aplikovány soubory cookies, které jsou z technických důvodů nezbytné, abychom mohli uživatelům předávat své nabídky. Tyto ventilátory firmy SolerPalau nabízejí řešení problémů s větráním, zejména v místech, kde pracují lidé a je vyžadována nízká hladina zvuku. Ventilator diagonalni najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky