středa 30. října 2019

Digitální spínací hodiny návod

Návod pro laiky jak nastavit elektrické digitální spínací hodiny DT03. Tyto hodiny jsou vhodné používat mimo jiného například pro spínání osvětlení v terárií. Jak jednoduše nastavit digitální časový spínač, například na osvětlení akvária, vypínání elektromagnetického ventilu k COlahvi, v domácnosti apod. Potvrďte prosím stažení požadovaného souboru opsáním čísla z následujícího obrázku: Stáhnout soubor.


Pomocí této digitální spínací zásuvky můžete v nastavených časech vypínat a zapínat síťové spotřebiče. Tyto spínací hodiny mají denní i týdenní spínací cyklus, velmi jednoduché ovládání a vestavěné funkce SUMMERTIME a RANDOM. Možnost výběru z přednastavených skupin dnů v týdnu. Digitální spínací hodiny , jedno.


Je spolehlivý i ve Vaší nepřítomnosti. Spínací hodiny pro spínání zásuvky týdenní programovatelné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Digitální spínací hodiny návod

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DIGITALNÍ SPÍNACÍ HODINY ENGLISH ČESKY INSTRUCTIONS FOR USE, NÁVOD K POUŽITÍ OEZ s. TECHNICAL PARAMETERS TECHNICKÉ PARAMETRY CONNECTION ZAPOJENÍ programs programový. Před uvedením tohoto přístroje do provozu si pozorně přečtěte tento návod a přesně dodržujte všech-ny pokyny! Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši d ůvěru a za nákup digitálních spínacích hodin SP120.


Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Jestliže výrobek p ředáte jiným osobám, dbejte na. Mají denní a týdenní program, přechod na letní a zimní čas je automati. Velký displej zobrazuje současně datum, čas a stav relé.


Digitální spínací hodiny návod

Funkce uzamčení klávesnice heslem chrání přístroj před změnami v nastavení. Dvoukanálové digitální spínací hodiny se používají k ovládání spotřebičů v závislosti na reálném čase v denním a týdenním programu. Spotřebiče lze ovládat v určitých pravidelných ča.


Dobrý deň, chcem sa informovať, na Váš produkt spínacie hodiny digitálne DUWI mini, či neprepúšťajú el. Pýtam sa to preto, lebo mám ellektronický predradník na Tneonky a večšina dig. LCD displej ukazuje stav nastavení programu a reálný čas. Tato digitální spínací zásuvka, nebo-li časovač, je ideální pro nastavení zapnutí a vypnutí jakýchkoliv elektrických spotřebičů.


Návod k obsluze Pozor: Vestavbu a montáž smějí provádět jen osoby s odpovídající kvalifikací. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Spínací programovatelná zásuvka slouží k časovému spínání domácích spotřebičů. Pokud potřebujeme zapnout nebo vypnout spotřebič v určitém časovém rozmezí, stačí naprogramovat zásuvku a připojit spotřebič. Hodiny jsou vhodné i do vlhkých místností a pro venkovní použití.


Jednokanálové digitální spínací hodiny se používají k ovládání spotřebičů v závislosti na reálném čase v denním a týdenním programu. Automatické přepínání zimního a letního času. Dobrý den, mám tyto hodiny a spínají v akváriu osvětlení. Dříve fungovaly bezchybně, ale nyní se po zapnutí okamžitě vypnou. Zkusil jsem reset a vše nastavit znovu a přesto nic nepomohlo.


Digitální spínací hodiny návod

Umožňuje osm nastavitelných časových programů a kombinací dnů nebo bloků dnů. Baterie udrží zásuvku v chodu alespoň 1hodin po odpojení napájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky