středa 16. října 2019

Kamna arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Kamna arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ARKTIC s teplovodním výměníkem a plotýnkou jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a tradičně pojatých interiérů. V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami. Vyrábí krbová kamna , krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy.


Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Arktic s výměníkem a plotýnkou. Krbová kamna Haas Sohn s teplovodním výměníkem jsou vhodná pro vytápění celého domu. Plotna je určeně pouze pro ohřev.


Po dni na sjezdovce si na nich můžete uvařit polévku. Dále nabízejí možnost bočního přikládání. Minimální tah komína, Pa. Vytápěcí schopnost, 70- 2m 3. Můžete je připojit trubkami k radiátorům v celém domě, ale také k bojleru na. Terciární spalování - dvojí spalování šetří palivo Proces zužitkovávání zbytkových hořlavých plynů, které by za normálních okolností odešly se zplodinami nevyužity komínem.


Kamna arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Dvouplášťová konvekční kamna s bočním přikládáním. Tato kamna s varnou plotýnkou je možné použít i na ohřívání a vaření jídel. Možnost otevírání z boku. Designová krbová kamna ARKTIC na estetických nožkách jsou dominantním estetickým doplňkem vašeho interiéru, ve kterém navodí příjemnou atmosféru domácí pohody. Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 2m3.


Maximální délka polen 50cm. Jedná se o ocelová kamna , ohniště je vyloženo vermeculitem, takže se oheň nedostane na korpus kamen. Díky kvalitnímu spalování, což u některých modelů výrazně podporuje terciární spalování a vysoké účinnosti (běžně přes ), dosahují takováto krbová kamna nízkých emisních hodnot.


Kamna arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Plechová krbová kamna s teplovodním výměníkem , plotýnkou s bočními dvířky. Některá krbová kamna s výměníkem mají navíc pasivní formu ochrany, tzn. Při výpadku elektrického proudu, v momentě, kdy voda ve výměníku dosáhne 95°C, se uzavře pomocí speciální termostatické kapilární klapky přívod primárního přísunu vzduchu do spalovací komory, čímž je znemožněno hoření. Prodej tohoto produktu byl ukončen, ostatní podobné produkty najdete zde.


Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy. Zkuste se podívat na haas a sohn arktic ty jsou taky teplovzdušná, mají. Obávám se, že bez výměníku další místnosti nevytopíte, respektive, že to bude trvat. Jednoduchá ocelová kamna s výměníkem a výkonem ,kW.


Zjistěte si více o těchto krbových kamnech s výměníkem zde. Kamna Haas Sohn ARKTIC s plotýnkou. Realizujeme stavby teplovzdušných a teplovodních krbů, akumulačních krbů a kamen, kachlových sporáků a tahových akumulačních kamen. Pro vytápění objektů o vnitřních rozměrech cca 2metrů krychlových a více jsou ideální krbová kamna s výkonem kW. Tato krbová kamna mají již dostatečný výkon k vytopení několika větších místností a jejich blízkého okolí.


S výběrem těch správných krbových kamen kW Vám rádi pomůžeme na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky