pátek 30. listopadu 2018

Agregát kompresoru

Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Příslušenství ke kompresoru a hydraulickému agregátu. Ke kompresorům a hydraulickým agregátům nabízíme také příslušenství jako jsou pneumatická bourací. Opletená propojovací hadice mezi agregát kompresoru a zpětný odlehčovací ventil na tlakové nádobě.


Jen vybrané značky: Ostatní agregáty. Kompresorový agregát CSK240.

FINI, Aircraft) MK 1agregát ke kompresoru 2-válcový olejový Kvalitní 2-válcový agregát MK 1s olejovým mazáním. EKA prémiové řady ORLIK compressors ORIGINAL je vhodný pro průmyslové použití a trvalý provoz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Water based supplement to support the gut microbiome.


Toto vzduchový agregát obsahuje dvojitý ventil, sací hadice, filtr, držák z nerezové oceli a relé, kromě kompresoru pro pneumatické zavěšení. Vzduchový agregát je připraveno k použití a zjednodušuje montáž. Výměna tohoto výrobku trvá jen několik minut.


W przeciągu niecałych minut dowiesz się jak zdobyć i uruchomić prosty kompresor powietrza.

Jest na tyle silny aby uzupełnić powietrze w. Agregát pro kompresor 3kW MAX Agregát se dvěma válci v systému V. To znamená že jest vybavený dvěma písty, každý v samostatném válci v systému V. Toto řešení umožňuje dosáhnout maximální účinnosti z relativně malého agregátu. Má kalené litinové válce, které zaručují dlouhou životnost a účinné chlazení agregátu. Olej se promění na emulzi, a ta moc dobře nemaže, a tím se kompresor poškozuje.


Superb range of dispensary shelves and drawers. Export Quotation Service. Praktická souprava kompresoru s olejovým mazáním a 11dílného pneumatického příslušenství, vhodná k využití v domácích dílnách, garážích atp.


Olejový, jednoválcový, jednostupňový agregát FINI vč. Prodám ( agregát)kompresoru 1JSK po GO. Výkon m nebo m3. Nové ložiská klika,klika broušená,nové šálky,ojnice,pouzdro,nový píst, kroužky,čep,vyhonovaný válec,ventilovka,všechna tesnení,guferá,ložiská vetilátoru,řemen chlazení,teplotní čidlo,nový olej VDL 10odskoušen ihned k odběru.


Dále prodám všechny náhradní díly na kompresory orlík 1-3JSK75. Ako na kompresoru piše da je snage 5kW onda on može da povuče (i potroši) samo 1. Ne može više, sve i da hoće jer motor nema više snage. Dakle, za takav kompresor ti treba 1. Ok, možda malo jači, na primer 5kW - 0kW.

Hlídat cenu je služba, která umožňuje sledovat změnu ceny a skladové dostupnosti Vámi vybraného zboží. Zadáte svou e-mailovou adresu a při každé změně ceny nebo skladové dostupnosti zboží Vám dojde upozornění ve formě e-mailové zprávy. Dodáváme tvářecí a obráběcí stroje, kompresory, pneumatické nářadí, ohýbačky profilů, zakružovačky profilů, vrtačky, brusky dvoukotoučové a pásové, soustruhy, frézky, pásové pily, svěráky a paletové vozíky.


Zastupujeme firmu OPTIMUM pro ČR a SR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky