pondělí 12. listopadu 2018

Krbová vložka s troubou

Velká krbová vložka s troubou na pečení v moderním designu. Praktický teplovodní výměník lze napojit na teplovodní rozvod a díky tomu si můžete užívat příjemného tepla nejen v místnosti s kamny, ale také po celém Vašem domě. Do obývací místnosti spojené s kuchyní je ideální použít krbová nebo kachlová kamna s plně funkční troubou. Vestavná krbová pec s troubou na dřevo.


Krbová vložka s troubou

Samostatná vestavná trouba do krbu pro pečení v moderním designu – sklo s černým. Výkonná krbová vložka s litinovými dvířky, velké topeniště, výkon až 33. Kamna jsou plechová, ošetřena černou velmi kvalitní povrchovou. MURANO-E - krbová vložka s troubou.


Kvalitní nová moderní vestavná krbová pec na dřevo s troubou od španělského výrobce kamen a krbů Bronpi. Jedná se o vestavnou krbovou vložku - krbové ohniště ve spodní části propojené v horní části s troubou na pečení. Krbové vložky s výměníkem jsou vhodné pro ty z Vás, kteří si chtějí postavit krb podle sebe.


Krbová vložka s troubou

Navíc ohřívají vodu, kterou dodávají do bojleru, topení či do akumulační nádrže. V naší nabídce naleznete různé rozměry krbových vložek s teplovodním výměníkem o různém výkonu. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!


V tomto videu se můžete podívat na krbová kamna Nicoletta s troubou od firmy La Nordica. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z vložky. Součástí je litinový rošt.


Krbová vložka s troubou

Vysoce kvalitní ocelová krbová vložka v rustikálním designu od španělského výrobce kamen a krbů Bronpi. Kvalitní krbové vložky, vyrobené z litiny, které jsou k dostání v nejrůznějších variantách a velikostech, Vám jistě zpříjemní Váš interiér a prohřejí Váš dům. K chce trvale topit dřevem, mít krb, stále připravenou troubu na pečení a příjemné teplo ze sálajících stěn po dlouhou dobu je na správném výrobku. EVEREST VISION - krbová vložka s troubou. Litinová unikátní kamna s troubou a váhou 3kg pro trvalé topení.


Dostupnost: obvykle cca týdny. Koláče, buchty nebo maso upečené v kamnech na dřevo dostávají skvělou chuť i vůni. Krbová vložka s teplovzdušným výměníkem značky PRITY. Trouba v horní části krbové vložky je vybavena teploměrem, plechem na pečení, spodní část trouby je vyložena žáruvzdornými tvarovkami. Novinkou jsou peletová kamna s troubou BISCOTTO od firmy Eva Calor.


Krbová vložka s troubou

Kamna s píckou Edilkamin DAFNE forno a Italiana Camini Gloria forno mají ještě litinovou plotno pro ohřívání pokrmů. Krbová kamna s troubou (píckou) nabízíme na dřevo nebo na pelety. Boreal I90EI - krbová vložka rohová levá Teplovzdušná krbová vložka s. Velké krbové prosklení , velká účinnost a velmi nízké emise CO je výrobek dnešní doby.


Technický design nic neskrývá, ocel je příkladně zpracovaná a žárový lak dotváří dnešní design. V nabídce naleznete výkonné krbové vložky suché, rohové krbové vložky, s teplovodním i teplovzdušným výměníkem, které mohou sloužit jako primarní nebo sekundární zdroj vytápění. Skladem Teplovodní krbová vložka PRITY M W18.


ABX Kuchyňský sporák s troubou v provedení černý nebo šedý plech s litinovými plotýnkami má jmenovitý výkon kW, maximální výkon kW. Spotřeba při jmenovitém výkonu je 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky