pátek 16. listopadu 2018

Multicar náhradní díly

Multicar náhradní díly

Auto SAS Solnice nabízí ve svém e-shopu sasparts. Prodám náhradní díly na multicar M25. Vstřikovací trysky original-4ks Sada těsnění,např pod hlavu,vanu,atd čep řízení,lanko spojky,lanko ruční brzdy,brzdové trubky,relé. Volejte co by jste potřebovali. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Multicar všech modelových řad. Inzerát byl odebran z oblíbených. Centrální autovrakoviště MILATA nabízí prostřednictvím stránek iAutovrakoviště. Vašeho internetového autovrakoviště, originální použité autodíly z tohoto auta MULTICAR M25. Prohlídka autodílu, případně konkrétního autovraku při osobním prodeji není problémem.


Prodáváme pouze prověřené a funkční náhradní díly. Na použité náhradní díly MULTICAR poskytujeme příslušnou zákonnou záruku. Kolo- Hřídel-Příruba,pro pohon náhonové skříně. Také možno ložiska a opravarenskou sadu.


Ceny jsou včetně DPH za jeden kus. Po dohodě možno zaslat kdekoliv po ČR. Tyto díly nejsou polské ani originál slovenské. Jsou vyrobeny v ČR, poct. Nabízíme vůz MULTICAR M určený k okamžité demontáži na náhradní díly.


Pokud máte zájem o autodíl z tohoto vozu, kontaktujte nás, ověříme dostupnost konkrétního dílu, sdělíme Vám skutečný stav a samozřejmě cenu. Nesvítí Vám světla, máte rozbité čelní sklo, potřebujete přezout pneu a končí Vám STK. V této situaci se obraťte na zlínské automechaniky z HCM AUTOSERVIS spol.


Multicar náhradní díly

Provedeme na jednom místě technickou kontrolu, měření emisí, diagnostiku BOSCH, opravy osobních, nákladních, užitkových vozidel a dodávek včetně GO motoru, převodovky, diferenciálu aj. Všechny náhradní díly jsou díly originální nebo identické. Originální čísla náhradních dílů slouží k porovnání. Loga, obchodní značky a názvy produktů jsou majetkem jejich vlastníků a nemusí být vždy výslovně zmiňovány.


Máte-li nepotřebný vůz či zbylé díly určitě nás kontaktujte! Náhradní díly si od nás můžete objednat z pohodlí Vašeho domova. Proto je lze jednoduše vyměnit s jistotou dalšího bezproblémového provozu výrobku se zachováním jeho hodnoty. Objednání náhradního dílu. Ekologická likvidace aut a výkup automobilů.


Multicar náhradní díly

NÁHRADNÍ DÍLY - MULTICAR , HAKO, EPOKE, TRILETY a ABM Technolology. Nabízíme možnost originálních i alternatívních náhradních dílů. Hledáte náhradní díly , případně potřebujete zajistit opravu? Právě pro vás jsou určeny služby naší firmy z Děčína.


Máme řadu spokojených zákazníků, staňte se jimi. Franke Náhradní tělo sorteru Solo. Provádíme opravy všech typů diferenciálů tuzemských i cizích vozů a převodovek Praga a ZF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky