pátek 9. listopadu 2018

Toshiba suzumi plus 2 5 kw

Toshiba suzumi plus 2 5 kw

I agree that AIR-COND Klimaanlagen-Handelsgesellschaft m. Uvedená cena je pouze za zboží, montáž je v případě zájmu nutno dokoupit. Výkon chladenia je 5kW. Inverterová klimatizácia s tepelným čerpadlom. Vnitřní jednotka: RAS-10PKVSG-E Venkovní jednotka: RAS-10PAVSG-E. Nadčasový, elegantní design s plastickou linkou Kompakt.


Toshiba Suzumi Plus R3 , kW. Invertorové jednotky RAS Suzumi Plus představují velmi vydařenou kombinaci úsporné technologie, vysoké účinnosti provozu a nejnovějších metod pasivního čištění vzduchu pomoci přírodních bioaktivních materiálů. V cene započítaná: 2x vnútorná jednotka - ,5kW- RAS-B10PKVSG-E.


Popis nástennej jednotky: Nová a zlepšená jednotka Suzumi plus v novom dizajne je úspešná kombinácia optimálnej energetickej účinnosti a efektívnej metódy čistenia vzduchu. Naravno, Suzumi Plus dolazi sa dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. W , týdenní časovač se čtyřmi nastaveními na den respektive programů na týden, maximální plocha místnosti m2. Hasonlítsa össze az árakat! Technický list ke stažení Použití: klimatizační set Split - jedna vnitřní a jedna venkovní jednotka klimatizace do bytů, místností, malých provozů, kanceláriíí a pod.


Toshiba suzumi plus 2 5 kw

Mindez egy olyan készülékkel párosul ami a komfort igényeknek teljes mértékig megfelel. COMFORT SLEEP pro klidný spánek. Funkce HI POWER pro max. Unikátní pasivní IAQ filtrační systém čistí vzduch s použitím přírodních látek a enzymů. W (nástenná) vychladí Váš domov na príjemnú teplotu.


Moderan dizajn će se uklopiti u sve interijere a kvalitetni materijali od kojih je izrađen jamče kvalitetan i dugotrajan rad. Karakterizira ga odlično hlađenje i još bolje grijanje na niskim vanjskim temperaturama do -15°C. K výhodám jednotky Suzumi Plus patrí aj to, že využíva nové ekologické chladivo R32.


Toshiba suzumi plus 2 5 kw

Aj v novom, modernom dizajne prispieva jednotka k ochrane ovzdušia, bez vyplyvu na využitie jej komfortu. W sastoji se od unutarnje jedinice oznake RAS- B10J2KVRG -E, vanjske jedinice RAS- 10J2AVRG -E i infracrvenog daljinskog upravljača. Ponudba trgovine eMundia.


Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine. Bővebb termék leírás a honlapunkon. PDV MONTAŽA : -do 2m instalacije s materijalom -800. PDV - svaki daljni dužni metar 100. SUZUMI PLUS INVERTER:RAS10N3AV2-E 2. POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE OGLASE!


Toshiba suzumi plus 2 5 kw

Hűtő teljesítmény ( KW ) Fűtő teljesítmény ( KW ) Energia osztály. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vrlo visoka učinkovitost s koeficijentima energetske učinkovitosti iznad Dvostruko-rotacijski kompresori s maksimalnom energetskom učinkovitošću Single ili multi instalacija Srebrni panel kao opcija Ekološki rad Bez fine prašine Bez COEkološki prihvatljiv radni medij R410A Zrak kao izvor energije u režimu grijanja Perivi filteri za prašinu koji prekrivaju cijeli izmjenjivač. Estetické prevedenie s čistými tvarmi je veľkou výhodou.


BENE DIDŽIAUSIAS PASIRINKIMAS LIETUVOJE! Jednotka je vhodná do priestoru nad 1m3. Tato klimatizace má jednoduché ovládání a ekologický provoz. Chlazení ,5kW a topení 2kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky