pondělí 12. listopadu 2018

Prostorové termostaty

Prostorové termostaty jsou zařízení určená k regulaci teploty v místnosti s drátovým nebo bezdrátovým připojením k řídící jednotce. S výběrem prostorového termostatu vám poradíme na tel. Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje. V nabídce najdete příložní, nástěnné, univerzální i průmyslové termostaty pro nejrůznější využití, takže určitě najdete přesně ten, který potřebujete.


Prostorové termostaty

Jednozónové termostaty měří prostorovou teplotu v jedné místnosti a na základě této teploty ovládají zdroj tepla. Na jednozónové prostorové termostaty je zaměřen tento článek a všechny uvedné popisy se vztahují na tyto typy. Vícezónové prostorové termostaty a systémy budou popisovány v dalším článku. Chytrý termostat RDS1s integrovaným čidlem prostorové teploty, relativní vlhkosti, kvality vzduchu (VOC) a přítomnosti osob.


Jedná se o chytré programovatelné termostaty , které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování. Zásuvkové termostaty , HAKO. Dein altes Thermostat mit tado° ersetzen und bis zu Heizkosten sparen. Ganz einfach selbst installieren! Alle Vorteile auf einen Blick.


Prostorové termostaty

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Prostorové regulátory teploty v místnosti jsou vhodné pro malé a středně velké byty či domy, měří teplotu v místnosti a porovnávají skutečnou teplotu s Vaší požadovanou teplotou. Na základě změřené teploty poté nastaví výkon hořáku kotle nebo u levnějších provedení. Inteligentní termostaty spolupracují s topným kotlovým systémem i podlahovým vytápěním.


Lze přitom volit mezi bezdrátovým termostatem, anebo variantou, jež funguje na bázi drátového připojení k řídící jednotce. Příložné termostaty : zařízení, která se přikládají na potrubí. Hodí se tedy především pro nastavení teploty vody v. Pokojové regulační termostaty propojované rozvody s topným systémem nebo topným tělesem.


Obsahují spínací výstup pro ovládání připojeného regulátoru, termohlavice nebo přímotopného zdroje. Drátové regulační termostaty umožňují sestavit regulační soustavu všude tam, kde je možné natáhnout kabelové rozvody. Popis produktu Vlastnosti digitálního termostatu PT32: PTje inteligentní prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky).


Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Reguluje teplotu topné vody v závislosti na teplotě místnosti. Teplotu si na termostatu můžete nastavit na dobu, kdy jste v práci nebo stáhnout topení na noc. Jak vybrat termostaty ? TERMOSTATY pro regulaci otopných systémů rodinných domů, bytů, kanceláře, chaty a chalupy apod. Prostorová regulace: Prostorový termostat řídí přívod tepla pro všechny místnosti v bytě či domu a po dosažení nastavené teploty zcela automaticky vypne zdroj tepla.


Prostorové termostaty

Umísťuje se do místnosti, ve které se zdržujete přes den (tzv. místnost obsluhy - referenční místnosti), ve výši cca m. V soucasne chvili platba mozna pouze predem. Termostaty v e-shopu HORNBACH. Vas Bks obchod ESHOP - nová vzorkovna na adrese CHOŤÁNKY 1u Poděbrad.


V rubrice PROSTOROVÉ TERMOSTATY a REGULÁTORY nabízíme pokojové a bezdrátové termostaty SIEMENS a dále příložné a kapilárové termostaty SIEMENS , protimrazové a fan-coilové termostaty pro regulaci plynových kotelen, tepelných čerpadel a dalších alternativních zdrojů. Wifi termostaty představují novinku v oblasti regulace teploty obytných budov. Nabízí stejné standardy jako běžné oblíbené termostaty , navíc je lze jednoduše a pohodlně řídit pomocí chytrého telefonu odkudkoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky