úterý 27. listopadu 2018

Rozměry prostěradel

Rozměry prostěradel

V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Prostěradlo rámuje postel a mění její vzhled. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Rozměry prostěradel

Standardní rozměry povlečení v České republice. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Při výběru prostěradla rozhodně nedělejte kompromisy, jelikož kvalitní prostěradlo a ostatní lůžkoviny mají vliv na váš spánek a usínání. Jersey prostěradla jsou napínací, opatřena gumou v tunýlku.


Pro správný výběr rozměru prostěradla, je nutné znát všechny rozměry matrace. V této kategorii najdete klasická bavlněná prostěradla ve formě plachty. Jsou vyrobené ze 1 bavlny a můžete je používat celoročně. U napínacích prostěradel není možné šití na míru ani jiné klientské úpravy. Jak vybrat správný rozměr napínacího prostěradla?


Rozměry prostěradel

Zákazníkům, kteří potřebují atypické rozměry prostěradel , nebo povlečení, jsme schopni nabídnout jejich výrobu na zakázku. Tato naše nabídka se vztahuje především na atypická froté a jersey prostěradla (i nestandardních tvarů, jako asymetrická nebo kulatá) a atypické rozměry povlečení, především z krepů (např. francouzské povlečení). Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). V nabídce jsou již všechny rozměry froté prostěradel v klasických i prodloužených velikostech, také velikosti prostěradel pro dětské postýlky. Froté prostěradla špičkové kvality ve barevných odstínech.


Rozměry prostěradel

Kvalitní froté prostěradlo by nemělo chybět v žádné ložnici, stejně tak kvalitní povlečení, polštáře a peřiny. Nabízí výrobky české značky Bonatex a mnoha dalších známých značek, u kterých vždy ručí za kvalitu produktů. Vybírat můžete z nepřeberného množství vzorů a barev.


Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. Dáváte přednost oblíbenému froté? V průběhu článku jsme vám tak trochu nastínili, jaké atypické velikosti prostěradel můžete zakoupit. V tomto směru se rozhodně nemusíte omezovat svou postelí na míru.


Jersey (Žerzej) patří k nejhebčím látkám vyráběným z bavlny. Lze ji napnout až o své velikosti, což umožňuje výrobu napínacích prostěradel bez vyššího množství nepřírodních příměsí. Materiál je velice savý a prodyšný.


Další velkou předností Jerseye je výjimečná měkkost a hebkost, kterou ocení. Na přání jsme schopni zajistit i atypické rozměry prostěradel (zakázkový výrobek: Jedná se o dodávku zboží upraveného dle přání kupujícího nebo pro jeho osobu. Na toto zboží nelze uplatnit Právo na odstoupení od smlouvy dle § odst.Obč.z.).


Rozměry prostěradel označené jako atyp dodáváme do cca 10ti. Odpověď samozřejmě záleží na velikosti přikrývky, polštáře a matrace. Děti a dospělí potřebují každý jinou velikost přikrývek a tak se i logicky liší povlečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky