úterý 13. listopadu 2018

Digitální teploměr na čelo

Thermometer THM3bezkontaktní. Tommee Tippee Closer to Nature teploměr do ucha a na čelo. Digitální teploměr do ucha Closer to Nature. Náš nový digitální teploměr do ucha je přizpůsoben na malé ucho dítěte. Pláč zvyšuje tělesnou teplotu, takže je měření je pak nepřesné.


Digitální teploměr na čelo

Díky infračervenému paprsku změříte teplotu s přesností na 0. Bezdotykové teploměry – stačí teploměrem namířit na osobu a téměř okamžitě se dozvíte její tělesnou teplotu. Umožňují i měření teploty prostředí a předmětů a měření u pohybujících se osob, což ocení zejména. Teploměr by neměl chybět v žádné domácnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění. Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr.


V naší široké nabídce najdete teploměry digitální klasické, pro rychlé měření (rychloběžky), ale i nejmodernější infračervené teploměry. Přes tuto oblast nám totiž prochází spánková tepna, která přivádí krev do mozku. Pro měření v konečníku. Změřit teplotu u neposedných dětí nikdy nebylo jednodušší.


Celsia - krátká doba měření - cca sekund - teploměr je jednorázový - bez rtuti - vhodný na dovolenou, na cesty Návod k použití teploměru: - Držte pevně oba konce teploměru a po dobu sekund tiskněte na suché čelo. Miniland Termocontact digitální teploměr na ucho a čelo. Jako jejich alternativa nyní slouží lihové teploměry, nebo teploměry s galiem, které ale bývají méně přesné a musíte teploměr pevně držet třeba i minut. Zajímavou volbou je proužkový jednorázový teploměr , který přiložíte na čelo , pod jazyk nebo do podpaží a za chvíli znáte výsledek.


Digitální teploměr na čelo

Vaše cena (včetně DPH a PHE) 4Kč bez DPH Koupit Doprava zdarma Popis. Infračervený teploměr detekuje tělesnou teplotu na čele přesně, rychle a bezbolestně. Bezkontaktní teploměr umožňuje rychlé bezkontaktní měření tělesné teploty. Technologie infračerveného měření je přesnější a spolehlivější.


Možnost měření i pokojové teploty, teploty povrchů a tekutin (mléko, voda). Akustický signál Vás upozorní na konec měření. Paměť na posledních měření. Všechny digitální teploměry jsou finančně dobře dostupné – digitální do stovky, rychlé digitální do dvou, dudlíky seženete v rozmezí 2až 4korun.


Proužkový teploměr : nejlevnější varianta. Na trhu najdete i jednoduché páskové teploměry, jsou netoxické a ekologické. Jsou určeny spíše k jednorázovému. Na přesnosti se podílí širokoúhlá sonda a předehřátý hrot pro spolehlivější výsledky. Posledních naměřených hodnot se automaticky ukládá do vnitřní paměti.


Na spolehlivosti a komfortu se podepsalo noční světlo. Prosím maminky o info, jak jsou spokojeny s tímto druhem teploměrů. My používali až dosud klasický digitální s ohebnou špičkou a měřili jsme v zadečku.


Digitální teploměr na čelo

Ale to šlo, dokud byl Toníček malé miminko. Teď se to ukazuje jako nadlidský výkon, udržet mu ten teploměr v zadečku, byť pár sekund. I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory.


Teplomer zaručuje presné, pohodlné a bezpečné meranie teploty z čela bez dotyku. Teplomer môžete využiť na meranie teploty rôznych povrchov, ako aj na meranie izbovej teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky