čtvrtek 8. listopadu 2018

Pružné spojky ktr

Pružné spojky ktr

Nejvyšší výkon na nejmenším prostoru a to vše s velmi nízkou hmotností. Kvalitu chodu a životnost spojky zlepšuje přesné obrobení. Jejich použití je ideální pro přenos kroutícího momentu při tlumení torzních vibrací a tlumení vibrací. Tato spojka je schopna v případě malé vzdálenosti hřídelí, vyrovnat vyosení hřídele vzniklé např. Rotex, Bovex, pružné spojky , servo spojky , zubové spojky , lamelové spojky ,. Vyznačuje sa veľmi ľahkou montážou a má dobré dynamické vlastnosti.


Pružné spojky ktr

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme nezávaznou nabídku přímo na míru. Je dodavatelem spojek nejvyšší kvality pro těžké strojírenství i energetiku. Sortiment dodávaných spojek je velmi široký. V nabídce společnosti jsou pružné spojky , přesné spojky , zubové spojky , lamelové spojky , magnetické spojky , pojistné spojky i kloubové spojky.


KTR Kupplungstechnik GmbH. Spojky - dodávky spojek pro pohony strojních zařízení, strojů, spojky pro strojírenství. PRUŽNÉ SPOJKY - strojírenské pružné spojky : torzně pružné spojky ROTEX s plastovými mezikusy, pružné spojky POLY-NORM s plastovými mezikusy, torzně pružné hřídelové spojky POLY bez ochrany proti protočení PKZ, PK PKA a. Přenos kroutícího momentu je třeba zajistit kvalitními výrobky, jednak pro zajištění bezpečnosti, stejně jako efektivity provozu. Pro bližší informace kontaktujte naše. Vyrábíme hřídelové spojky , pružné spojky ROTEX, zubové spojky BoWex a GEAREX, lamelové spojky RADEX a RIGIFLEX.


Dokáží vyrovnávat drobné nesouososti hřídelů. PU materiály, pryže, kolíky, čepy, šrouby, ozubení a třecí spojky , které mají převážně význam v automobilovém průmyslu. Pružné spojky zajišťují přenos kroutícího momentu, tlumení vibrací a vyrovnání úhlové odchylky mezi spojovanými hřídeli. V tomto videu se podíváme na pružné spojky.


Kde se používají, jaká je jejich výhoda a proč se jejich použití nemusíte obávat. Pojistné (bezpečnostní) spojky. Omezuje přenášený kroutící moment.


Pružné spojky ktr

Buď se při překročení otáček zničí (je vybavena střižným kolíkem - tzv. destruktivní spojka) anebo se nezničí, ale nějakým jiným způsobem začne brzdit otáčení (nedestruktivní). Aktualita V souvislosti s nařízením vlády přerušujeme přímý prodej a osobní odběr. Vážení zákazníci, v souvislosti s nařízením vlády přerušujeme přímý prodej a osobní odběry zboží v naší společnosti až do odvolání. Ponúkame vysoko kvalitné spojky pre pohony v strojárskych aplikáciách. Dodávame široký sortiment spojok rôzneho prevedenia: hriadeľové spojky , pružné spojky , elastické spojky , čapové spojky , bezúdržbové spojky , prírubové tuhé spojky , spojky pre spaľovacie motory, spojky pre hydrostatické motory, zubové spojky , lamelovej spojky , torzne bezvôľové spojky , spojky pre.


Nabízíme vysoce kvalitní spojky pro pohony ve strojírenských aplikacích. Dodáváme široký sortiment spojek různého provedení: hřídelové spojky , pružné spojky , elastické spojky , čepové spojky , bezúdržbové spojky , přírubové tuhé spojky , spojky pro spalovací motory, spojky pro hydrostatické motory, zubové spojky , lamelové spojky , torzně. Spojky pružné TRANSFLUID Spojky pružné : série RBD S gumovými špalíky.


Krouticí momenty až 16. Nm RBD pohony jsou vytvořeny pro použití s průmyslovými moto. Spojka mezi vznětovým motorem a čerpadlem. Pružné spojky pro pohony obráběcích strojů, pojezdy karuselů, trakční pohony vozidel, pohony lokomotiv. Spojky pro přepravní a výrobní linky, barvící a napařovací stroje, vibrační stroje, dopravníky, redlery, skříňové podavače, čerpadla vody v betonárnách, spojky strojů a zařízení v cihelnách.


Materiály pro stavbu kolejí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky