pátek 9. listopadu 2018

Tlakový průtokový ohřívač dražice

Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Ohřívače vody, bojlery Dražice.


Ideální je použití u dřezu nebo umyvadla a ne pro moc časté používání, přeci. Průtokový ohřívač funguje na principu úsporného ohřevu, kdy je voda ohřívaná v momentě používání (při průtoku vody).

Některé ohřívače lze napojit na solární soustavu a ohřívač použít pouze k dohřívání. Průtokové ohřívače představují prostorově nenáročné, úsporné řešení ohřevu vody v podstatě kdekoli. Ideální jsou například na chalupu či na chatu, tedy v místech, kde nepotřebujete teplou vodu neustále a ve velkém množství. Přidat hodnocení obchodu. Mezi hlavní výhody elektrických průtokových bojlerů patří zejména okamžitý přísun teplé vody, který není závislý jako v případě zásobníkových verzí na množství naakumulované vody, která po vyčerpání není k dispozici.


Elektrický průtokový , tlakový ohřívač vody HA-DR T 155. Malý průtokový ohřívač tlakový pro jedno odběr. Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité zásobení teplou vodou bez předehřevu a beze ztrát energie vodovodním potrubí.

Hospodárně nastavený průtok zajišťuje maximální účinnost. Užitečným bude v domácnosti, dílně, na chatě, chalupě nebo v lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající.


Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody.


DRAŽICE HA-DR T 1- průtokový elektrický ohřívač kW ( tlakový ). Vám děkují za rozhodnutí používat. Při účelném užívání průtokového ohřívače vody ušetříte. MALÉ PRŮTOKOVÉ OHŘÍVAČE VODY.


Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody se vyznačují vysokou úsporou elektrické energie, vody a také kompaktními rozměry. K tlakovým přistrojům je možné použít jakoukoliv vodovodní baterii dle vašeho výběru, např. Může být namontován v jakékoliv poloze. Teno průtokový ohřívač je.


Při výběru beztlakového ohřívače je nutné pořídit speciální beztlakovou baterii.

Umožňuje instalaci pouze jednoho odběrného místa teplé vody. Jeho přednost spočívá v tom, že ohřev objemu vody elektrickým proudem se zabezpečuje v neomezeném celodenním časovém rozsahu. Tu lze na přístroji plynule nastavit mezi °C a °C otočným regulátorem. Jednoduché manuální přepínání výkonu ohřevu vody Vysoký komfort ohřevu vody a výrazná úspora el.


Dražice TO10IN zásobníkový ohřívač vody, tlakový. HAKL MKje TLAKOVÝ elektrický průtokový ohřívač vody s elektronickým řízením. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn.


Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Beztlakový průtokový ohřívač vody vhodný pro jedno odběrné místo s možností volby výkonu topného tělesa. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zapnutí ohřevu probíhá automaticky hydraulickým spínačem, při průtoku vody. Možnost zapojení také n. Druhým zmiňovaným produktem je průtokový ohřívač vody.


Ten působí na první pohled zcela jiným dojmem. Rozhodně nejde o tak objemné zařízení, což je způsobeno tím, že pracuje na jiném principu. Voda, která jím protéká, je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky