středa 7. listopadu 2018

Dotace zateplovani

Dotace zateplovani

Výrazně narůstá počet realizovaných stavebních zakázek v segmentu zateplení. Hlavními důvody pro zateplení jsou především výrazná úspora energie a možnost získání dotace. Dotace na zateplování jsou stále aktuální. Potřebujete vědět co stojí zpracování žádosti a jaká je výše dotace. Vyhodnotíte si, zda se dotace ve Vašem případě vyplatí.


Dotace zateplovani

Pokud chcete zateplovat starý dům, stavět nový, vyměnit zdroj tepla nebo získávat energii ze slunce, tyto informace jsou právě pro vás. Specializujeme se na bytové domy, ale zařídíme vše potřebné pro jakýkoli případ. Státní fond životního prostředí ČR od 2. Mezi uchazeči mohou být jak obce a města, tak státní, příspěvkové a církevní organizace, výzkumné instituce, školy či neziskový sektor. Výše dotace na zateplení domu se odvíjí od hodnoty snížení energetické náročnosti.


Platí, že čím kvalitněji svůj dům zaizolujete, tím větší finanční podporu v programu Nová zelená úsporám získáte. Například při základním zateplení domu, kdy bude energetická. Obce mohou žádat o dotaci na vesnické obchody a služby lékařské péče. Kč a směřuje do rekonstrukce a vybavení objektů v majetku obce, které budou následně nabídnuty k provozování lékařům nebo prodejcům.


Dotace zateplovani

FVE Podpora realizace energetických úspor u podnikatelských subjektů. Zateplení fasády, cena za m2. Cena zateplené fasády, cena za m odhady ceny za mzateplené fasády, to jsou ty nejčastější dotazy, které často dostáváme. Jedná se o prodloužení lhůt pro příjem žádostí u všech výzev. MAMUT – THERM CO JE NOVÉHO.


Hlavní zaměření je prodej zateplovacích ETICS systémů a na provádění revitalizací a zateplování staveb, spojených kromě aplikace ETICS zateplovacích systémů i na související práce, jako je zateplení a opravy střech, zajištění výměny oken, balkónů apod. Pro subjekty, které se zaměřují na vzdělávání a personalistiku, jsou určeny především dotace na tzv. Z dotací je podporováno školení a profesní rozvoj zaměstnanců, vytváření komplexních vzdělávacích programů včetně poskytování poradensko-informačních služeb. Dále se specializuje na revitalizaci panelových domů, sanaci vlhkého zdiva injektáží a další práce , které jsou spojené s generálními dodávkami staveb.


Mnoho lidí se vzdá možnosti na získání dotace (zateplení, kotle aj.) proto, že administrativa spojená s jejich získáním je velmi složitá a časově náročná. My tuto zátěž umíme vzít na sebe a veškerou administrativu vyřídit za vás. Stejně tak umíme zajistit samotné financování vašeho projektu. Papírování je o něco méně a peněz na zateplení bytových domů více.


Mimo získání dotace dokážeme nastavit optimální právně daňovou strukturu pro investiční projekt, pomoci se získáním stavebního povolení, zajistit bankovní úvěr nebo zprostředkovat vhodného dodavatele (stavební firmy, advokátní kanceláře, daňoví poradci, notáři, energetičtí auditoři, projektanti a architekti, odhadci nemovitostí a mnoho dalšího). Zajistíme žádosti o dotace OPŽP, OPPIK, SZIF, IROP. Podmínky programů, dotační management i organizaci výběrových řízení. Přínosy zateplení jsou zřejmé a to jak z ekonomických, tak z technických důvodů.


Integrovaný regionální operační program (IROP) poskytuje žadatelům dotace na zateplování, výměnu neekologických zdrojů tepla a pořízení nových zdrojů energie pro bytové domy mimo území hlavního města. Je určen pro domy s minimálně čtyřmi samostatnými bytovými jednotkami a celková alokovaná částka z tohoto. Co je to „Kotlíková dotace “? I tady platí, že čím větší úspory energie dosáhnete, tím vyšší dostanete dotaci.


Pokud budete chtít dosáhnout na nejvyšší dotaci, bude nejspíš nutné osazení domu kvalitními izolačními okny s trojskly. Dotaci je možné získat i na nové dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky