pondělí 26. listopadu 2018

Kamna dakon

Kamna dakon

Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. FBAutomat Automatický kotel na tuhá paliva FBAutomat je určen ke spalování hnědého uhlí, černého uhlí a pelet. Vhodný je pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody.


Kamna dakon

Výměník, rošty, hořák i podavač jsou vyrob. Cihla s otvorem DAKON - výprodej. Klín střední DOR - výprodej. Opěra segmentu DOR 32D - výprodej. Kotel na dřevo a biomasu je ideální pro levné ekologické vytápění Vašeho domu, bytu nebo chaty.


Nabízíme náhradní díly na krbová kamna a kotle. Krbová kamna na pelety jsou oblíbená díky snadné obsluze a pohodlnému dávkování paliva pomocí zásobníku. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků. V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění. Kategorie Kotle, Kamna , Bojlery - bazar.


Kamna dakon

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Litinová krbová kamna Hercules I - 8kW Celolitinová krbová kamna řady Hercules s maximálním výkonem kW.


Pro svou vysokou účinnost a nenáročnou údržbu jsou litinová kamna již dlouhou řadu let velice. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a nízké emise. Kotel je vhodný do otopných systémů s vysokými nároky na úsporný provoz a. Popis Univerzální ocelový kotel Dakon DOR 4F o výkonu kW pro spalování hnědého uhlí je postaven na základech léty prověřeného kotle DOR F. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Dakon je jedním z předních výrobců kotlů na tuhá paliva. Více než let firma Dakon vyrábí kotle a náhradní díly do kotlů.


Nyní se věnuje pouze výrobě kotlů na tuhá paliva. Blížící se podzim avizuje nastávající topnou sezónu a je tedy nejvyšší čas přemýšlet o tom, zda si nepořídit nový a hlavně úsporný kotel. Zplynovací kotel NP Pyro představuje ekologický způsob vytápění a stejně jako jeho předchůdce je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Koncem léta přišla značka Dakon s novinkou kotle na spalování hnědého uhlí či pelet. Kotel s označením Dakon DOR 5N Automat má nejen vynikající užitné.


Kamna Jako jedni z mála nabízíme kromě prodeje krbových kamen rovněž jejich dopravu, ustavení, montáž a dopojení do komína přímo na místě. Zastupujeme pouze kvalitní, ověřené značky. Kamna , krby, kotle, zahradní krby, krbová kamna , krbové vložky, kachlová kamna , sporáky na tuhá paliva a grily. Vyberte si na místě ze 1typů v naší galerii.


Kamna dakon

Dále si můžete doplnit dřevěné brikety a různé kamnářské potřeby. Z široké kolekce si vyberete i zahradní plastový nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky