úterý 20. listopadu 2018

Eov 80 trend

Eov 80 trend

Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C.


Eov 80 trend

Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Vymieňal som starý za nový, takže produkt poznám. Tatramat EOV som kupoval do 2-izbového bytu. Trošku ma sklamala preliačina na vonkajšom plášti po rozbalení z kartónu, ale keďže som ho súrne potreboval, tak nebudem tovar vracať naspäť.


Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Nyní přichází na trh s novinkou. Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV Trend , který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat. Ten vyniká svou vysokou.


Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (recenzí). TATRAMAT EOV TREND ,THS Kežmarok, s. Chcete vedieť, či je cena 1€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ohřívač EOV Trend se liší od verze EOV slabší tepelnou izolací (mm) a topným tělesem o výkonu kW (oproti kW). U bojlerů EOV Trend není v balení elektrický kabel a montážní sada. Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu litrů.


Kód zboží, TATR- EOV80Trend. Produktovou ěadu EOV Trend tvoěí zásobníkové nástÝnné elektrické ohěívaĎe. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. Dostupnosť: Info v predajni.


Zásobníkový závěsný elektrický ohřívač tlakový EOV TREND , typ 80. Pro svislou montáž a pro více. Teraz prichádza na trh s novinkou.


Eov 80 trend

Ide o elektrický tlakový ohrievač vody EOV Trend , ktorý vám poskytne teplú vodu všade, kde ju budete potrebovať. Smalt vyniká svojou vysokou odolnosťou a. Bez teplé vody ani ránu! Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.


Závesná nštalácia vertikálne na stenu - nastojato Univerzálny. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. ODKAZ NA TECHNICKÝ LIST.


Eov 80 trend

Více informací Expedice hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky