středa 28. listopadu 2018

Fotoobraz na dřevo

Fotoobraz na dřevo

Fotky na papíře nebo na plátně časem omrzí, jedna fotka je jako druhá. To u fotografií na dřevě nehrozí. Při pohledu proti světlu vynikne jemná nepravidelná struktura dřevěné desky.


Každý fotoobraz je unikátní svou texturou, protože ani jedna deska není stejná. Jedinečnost podtrhuje i samotná rozmanitost kresby. Výroba fotoobrazů na dřevo je nyní z technických důvodů pozastavena! Nabízíme možnost zpracování digitální fotografie jako fotoobraz na dřevě. Jde o jedinečnou metodu přenosu digitální fotografie, reprodukce obrazu na dřevěnou masivní desku.


Stylový fotoobraz na dřevě Obrazy na dřevěných deskách – jedinečné designérské řešení pro váš interiér. Ateliér WoodPorn nabízí varianty obrazů, které mohou zapadnout do interiéru moderního bytu, kanceláře, hotelu, kavárny, baru nebo restaurace. Nechte zdokonalit svá další mistrovská díla tiskem na dřevo.


Oslavte jedinečné momenty své rodiny fotoobrazem na dř. Následně od nás obdržite cenovou kalkulaci, po jejím odsouhlseni budou fotografie zpracovány. S tímto praktickým závěsem se zoubky na zadní straně je uchycení Vašeho CEWE FOTOOBRAZU rychlé a snadné.


Pro každý formát vybíráme vhodné zavěšení, které se připevní na fotoobraz na obě zadní části. Ihned po doručení můžete fotoobraz ať už na výšku či na šířku pomocí závěsu upevnit na zeď. Fotografii vystřihněte přesně na velikost dřeva , na kterou ji chcete přenést, a poté ji z lícové strany přetřete speciálním lepidlem. Originální dekorace na stěnu z vlastní fotky - na jakýkoliv materiál - plátno, plastová či hliníková deska, akrylové sklo, dřevo.


Možností je opravdu mnoho. Foto na plátno, rámování s paspartou a sklem, kašírované foto v rámu, foto za akrylovým sklem nebo velmi oblíbené vícedílné foto. Poté jen zvolíte rám a můžete objednat. Vaše zážitky ve velkém rozměru a pořád na očích. Pasparty pro Vaše fotografie Nabízíme širokou škálu barev pro výrobu paspart.


Formát paspart může být libovolný dle potřeby. Naše tisky na dřevěné březové desky umožňují, aby přirozená léta a barva dřeva zobrazovala váš obrázek a zároveň měla živé barvy a nejvyšší čistotu. Toto provedení je vhodné pro lidi, kteří mají rádi skutečné dřevo a klasický styl. Doba vyhotovení: - pracovních dnů.


Objednávat můžete i bez registrace a navíc bez nutnosti instalovat jakýkoli software! Na zadní straně každého obrazu je navrtaná dírka na zavěšení. K obrázkem rozměru 10xje automaticky.


Je-li pro Vás atmosféra Vašeho domova důležitá, nezapomínejte na jeho výzdobu! Když vybraný motiv ukážete v originálním provedení jako fotoobraz , dáte mu zcela novou sílu projevu a umožníte mu vyniknout mezi tuctem jiných. Povrch potištěný až po okraj vyvolá efekt hloubky a trojrozměrnosti. Fotoobraz a velkoformatova fotografie.


Pokud požadujete pouze vytvoření koláže a zaslaní v elektornické podobě, je cena dána dle počtu vkládaných fotografií a požadovaného formátu. Tablo dřevo je další šablona pro školní fotoobraz určený pro předškoláky a studenty základních škol. Vyberte si z kategorizované.


Hlavním motivem šablony jsou oranžové a zelené listy, které napodobují korunu stromů. Přidejte fotky dětí do barevných kulatých rámečků, podepište je a vytvořte úžasný suvenýr pro vaše žáky a děti, ke. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma fotoobraz.


Fotoobraz na dřevo

Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky